Μήνυμα στις 19/8/2011 στις 12:35 @Μηχανήματα
Ναι φιλε mik3y συμφονω οτι ο ΚΟΚ αναφερει ποινη φι\υλακισης αλλα αυτο αναφερεται στην περιπτωση δυστυχηματος.δλδ καποιος να σκωτοθει,,, τοτε φτες δεν φτες αμα δεν εχεισ διπλωμα,φτες! Ειμαι 20 και οδηγαω απο τα 12! και μαλιστα στα δικαστηρια μεχρι πριν 2 χρονια ημουν συχνος πελατης! και δεν πληρωσα ποτε ουτε 1 ευρω! Πήγαινε στο θέμα: μηχανακι 50cc
Μήνυμα στις 16/8/2011 στις 20:45 @Κλάψιμο
Ελενουζ ειναι απλα τα πραγματα! Ακου! ΠΡΩΙΝΟ: κορνφλεικς ολικης αλεσεως (οχι τπτ σοκολατενια κ τετοια) με ασπρο γαλα! και οσα αυγα μπορεις! (βραστα τιγανιτα οπως θεσ..) ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: γιαουρτακι στραγιστο και 1-2 τοστ με γαλοπουλα! ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: (το κυριοτερο) <<πρωτεινες και υδατανθρακες>> ΔΛΔ κρεας, ψαρι η κοτοπουλο,, Με ριζυ πατατες η μακαρονια... +φρουτα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: το Ιδιο με το μεσσημεριανο... ΒΡΑΔΥΝΟ: Γιαουρτι και κανα φρουτακι παλι!((μην ξεχνας τα φρουτα, ειναι πολυ σημαντικα) Οποιαδηποτε αλλη βλακια εχεις ακουσει: θα ειναι λιπος, οχι κιλα!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να βαλω κιλα?
Μήνυμα στις 16/8/2011 στις 19:34 @Θ. Κλημεντίνη
Ο καλυτερος τροπος ειναι να της μιλισεις στα ισια! με τα παιχνιδακια δεν βγαινει τιποτα! Ουτε με το να περιμενεις αυτην! Εισαι ο αντρας και εισαι ο κυνηγος! Βιασου ομως πριν τη χασεις!
Πήγαινε στο θέμα: Φιλοι
Μήνυμα στις 16/8/2011 στις 19:25 @Μηχανήματα
οχι και φυλακιση, ειναι πολυ τραβηγμενο! δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα! αλλα φιλε μου αν γινει ενα ατυχημα τοτε θα γινουν ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΑ....
Πήγαινε στο θέμα: μηχανακι 50cc
Μήνυμα στις 16/8/2011 στις 01:30 @Μηχανήματα
Οι τιμες ειναι απο 800 μεχρι 2000+(μιλαμε για νορμαλ βαφες) ... παιζουν πολλα κ κυριος το καταστημα! κανε μια γυρα κ δες! απλα αν δεν ξερεις πολλα πολλα απο αυτοκινητα κ βαφες θα σου συνηστουσα να βρεισ καπιον γνωστο σου να σε στειλει καπου! Σιγουρα δεν θα ηθελες να πας σε καποιον και να σε γδαρει και να σου κανει χαλια δουλεια....
Πήγαινε στο θέμα: Βαφη αυτοκινητων
Μήνυμα στις 16/8/2011 στις 01:16 @Μηχανήματα
Εγω σου προτεινω Gilera runner! ειδεικα για 50αρι που θες, δεν υπαρχει καλυτερο μηχανακι! Αυτοματο, Ομορφο,ανετο και δυνατο! πας οπου θες, εχεις και το χωρο σου κατω απο την θεση κ βαζεισ οτι θεσ! :)
Πήγαινε στο θέμα: Παπι 50αρι
Μήνυμα στις 16/8/2011 στις 01:07 @Μηχανήματα
φιλε μου αν σ πιασουν, τρεχα γυρευε... ειναι μεγαλη ιστορια... δικαστηριο εσενα,δικαστηριο τον πατερα σου που σου το εδωσε, κ αντε εσενα σε αθωονουν εισαι μικρος, τον πατερα σου τον τρεχουν περισοτερο! μετα, το μηχανακι εχει αδεια? ασφαλεια?? κατσε τωρα στο χωριο σου κ κανε λιγο υπομονη οπως ειπε κ το παιδι ποιο πανω και θα το εχεισ μετα νομιμα, στα 16 σου! αλλα ΠΡΟΣΕΧΕ Ε! Πήγαινε στο θέμα: μηχανακι 50cc
Μήνυμα στις 15/8/2011 στις 13:49 @Sex
κοριτσια ειναι απλα τ πραγματα! Crazy αν τουσ εμπιστευεσαι οτι δεν θα το πουν πουθενα τοτε προχωρα! ειναι γαματη εμπειρια που δεν θα ξεχασεισ ποτε! εγω με τον κολητο μου πηγαμε ταυτοχροναμε την κοπελα του! το γουσταραμε πολυ ολοι,,, κ μαλιστα μασ ζητησε να το ξανα κανουμε αλλα δεν εκατσε η φαση... και μετα ουτε γατα ουτε ζημια! ακομα τα εχουν τα παιδια δοξα το θεο και μαλιστα η κοπελιτσα μου γνωρισε κ μια φιλη τησ και ειματσε πλεον 2 ζευγαρια! κ οσο για το αλλο,εμεινε ενα καλα κρυμενο μυστικο!
Πήγαινε στο θέμα: 2 ανδρες
Μήνυμα στις 15/8/2011 στις 13:22 @Sex
gaou mpiou Ελπιζω να δεις το μυνημα μου και να μου απαντησεις: τ εκανες τελικα με το προβλημα σου, τι ηταν τελικα κ πως το ξεπερασεσ??? εχω ακριως τ ιδιο προβλημα με σενα!.........
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στους ορχεις... |