Μήνυμα στις 25/12/2016 στις 10:58 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Το bluetooth 4.0 λειτουργεί και με συσκευές bluetooth 3.0.Το αντίθετο δεν μπορεί να γίνει. Μπορείς όμως να ρωτήσεις και το eshop. Θα σε κατατοπίσουν καλύτερα. Πήγαινε στο θέμα: Ασύρματα Ακουστικά - Βluetooth Version
Μήνυμα στις 7/9/2013 στις 08:43 @Μηχανήματα
Καλημέρα. Εννοείς τον κωδικό του ασύρματου δικτύου ή τον κωδικό πρόσβασης στο router; Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να αλλάξω τον κωδικο ρουτερ
Μήνυμα στις 27/8/2013 στις 21:51 @Μηχανήματα
Καλησπέρα. Αφού το μηχάνημα είναι πενταετίας, το μόνο που αξίζει είναι να του κάνεις ένα format και να του βάλεις μια "ελαφριά" έκδοση των windows xp. Οτιδήποτε άλλο είναι μάλλον χάσιμο χρημάτων. Πήγαινε στο θέμα: θέλω να φτιάξω λίγο το παλιό μου pc
Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 23:53 @Μηχανήματα
Καλησπέρα. Τα turbo x τα κατασκευάζει το plaisio. Τώρα, αν χαλάσει θα έχεις εγγύηση. Προτού να το αγοράσεις κοίταξε και γνώμες άλλων αγοραστών στο site του plaisio. Πήγαινε στο θέμα: turbo x
Μήνυμα στις 5/6/2013 στις 22:24 @Μηχανήματα
Φίλε μου τα έχεις μπερδέψει λιγάκι. Το UPS παρέχει αδιάληπτη παροχή ρεύματος σε περίπτωση που κοπεί το ρεύμα της ΔΕΗ ή παρουσιάσει διακυμάνσεις. Τώρα αν δεν ενοχλείσαι απο το διαρκές μπιπ του μηχανήματος μπορείς να το φορτίζεις και να σου δίνει για 10 περίπου λεπτά ρεύμα. Αν είσαι σε μέρος όπου έχεις πρόσβαση σε μπαταρία αυτοκινήτου μπορείς να πάρεις ένα inverter όπως αυτό και να κανεις την δουλειά σου Πήγαινε στο θέμα: UPS αντί για πρίζα - Help!
Μήνυμα στις 7/4/2013 στις 14:35 @Μηχανήματα
Εάν έχεις windows 7 μπορείς να τρέξεις την αξιολόγηση του συστήματος
Πήγαινε στο θέμα: ταχητα υπολογηστη
Μήνυμα στις 8/3/2013 στις 10:53 @Μηχανήματα
Συνδεσε τον υπολογιστή με το router ενσύρματα (ethernet). Άνοιξε το πρόγραμμα πλοήγησης (Internet Explorer, Mozilla Firefox,Google Chrome κτλ) και πληκτρολόγησε την διεύθυνση http://192.168.10.254 Θα σου ζητηθούν username και password. Και στα δυο πεδία πληκτρολόγησε “cytauser”. Αφού συνδεθείς στο modem / router κάνε κλικ στην επιλογή “Home Network” και στην συνέχεια στην επιλογή “WLAN CYTAxxxxxx” και “Configure”. Στο πεδίο Network Name (SSID) πληκτρολόγησε το όνομα που επιθυμείς για το ασύρματο δίκτυό σου και στο πεδίο WPA-PSK Encryption Key πληκτρολόγησε το password που επιθυμείς και κάνε κλικ στην επιλογή “Apply” Βγάλε το καλώδιο ethernet και κάνε ασύρματη σύνδεση δίνοντας τον κωδικό που έβαλες παραπάνω. Έτσι δεν θα σε κλέβει κανένας! Πήγαινε στο θέμα: royter
Μήνυμα στις 6/3/2013 στις 09:31 @Μηχανήματα
Καλημέρα. Το θέμα είναι τι θέλεις να κάνεις με το tablet. Αν θέλεις σερφάρισμα και να τρέχεις εφαρμογές "βαριές" θέλεις διπύρηνο επεξεργαστή. Τώρα αν έχεις πρόσβαση στο ebay μπορείς να πάρεις κινέζικο αλλά με πολύ καλά χαρακτηριστικά και σε πολύ καλύτερη τιμή. Πήγαινε στο θέμα: Tablet
Μήνυμα στις 6/3/2013 στις 09:23 @Μηχανήματα
Δανείσου μία συσκευή τηλεφώνου από ένα γνωστό ή φίλο και δοκίμασε με αυτή. Αν σου κάνει τα ίδια πάρε τηλέφωνο τις βλάβες του ΟΤΕ.(13888 για κλήση απο κινητό) Αν όχι αγόρασε νέα συσκευή. Πήγαινε στο θέμα: Σταθερο Τηλεφωνο |