Μήνυμα στις 4/8/2011 στις 22:06 @Flame
Αυτο ειναι το προβλημα μου Doctoras...οτι φοβαμαι την αντιδραση της γιατι αν τησ πω να μαζευτει, την εχω ικανη να παει να πει παντου οτι αυτα τα κανω και εγω( ενω δεν τα κανω), και να χασω το αγορι μου που τον εχω 7 μηνες...:( Απο την αλλη δεν την θελω και τοσο γιατι ολοι μου λενε να την ξεκοψω και αυτο ειναι που θελω...πφφφ... Πήγαινε στο θέμα: Είναι 14 ετών...και ειναι μαζι πολύ λίγο!
Μήνυμα στις 4/8/2011 στις 21:29 @Flame
Γεια σε όλους! Εχω μια φιλη, την οποια δεν την πανε και πολλοι, και οι γονεις μου μου λενε να ξεκοψω μαζι της...Θα παμε και οι δυο Τριτη γυμνασιου φετος, αλλα αυτη κανει πραγματα τελειως "ανηθικα" σε οποια ηλικια και να βρισκομαστε. Συζηταγαμε λιγες μερες πριν και μου ελεγε οτι βρηκε καινουριο αγορι, και αυτη τον εχει μου ειπε "για πεταμα". Μου εδειξε φωτογραφια του! Ειναι 16 και ειναι εμφανισημος. Χθες βραδυ μου πε οτι της εβαλε δαχτυλο αλλα το χε παρει πολυ χαλαρα...με τρομαζει ολο αυτο! Τι να κανω;; Να της πω να ειναι πιο "μαζεμενη" ή να της πω οτι δεν θελω να κανω πια παρεα μαζι της; Α και ξεχασα να πω οτι την ξερω απο την πρωτη δημοτικου...
Πήγαινε στο θέμα: Είναι 14 ετών...και ειναι μαζι πολύ λίγο! |