Μήνυμα στις 15/8/2011 στις 16:54 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια ειμαι 13...προσφατα ερωτευτηκα ενα κοριτσι ενα χρονο μεγαλυτερο(14).....την ξερω 1-2 εβδομαδες και εχουμε κατσει στην παραλια 3 φορες(οχι μονοι μας)....την αγαπαω παρα πολυ και νομιζω και αυτη γιατι εκει που καθομασταν στις ξαπλωστρες...γυρναει προς την μερια ενος φιλου μου και τελικα γυρναει προς την μερια μου και λεει¨εχω καλυτερη θεα σ'αυτην την μερια¨............να της το πω οτι την γουσταρω??????
Πήγαινε στο θέμα: Να της το πω;
Μήνυμα στις 7/8/2011 στις 15:04 @Sex
εγω λεω καλα που δεν το εκανες γιατι το εκανε μια φιλη μου με τους κολλητους της και χαλασαν οι σχεσεις τους! Πήγαινε στο θέμα: 2 ανδρες
Μήνυμα στις 7/8/2011 στις 15:00 @Sex
παιδια 10.000.000.000 ευχαριστω μου εφυγε ενα βαρος!
Πήγαινε στο θέμα: εχω φιμωση????
Μήνυμα στις 6/8/2011 στις 15:55 @Sex
παιδια η βαλανος αποκαλυπτεται κανονικα...αρα δεν ειναι φιμωση,σωστα?????
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 16:21 @Sex
παιδια οταν σηκωνω το πεος μου,απο κατω ειναι μια κλωστουλα....αυτο ειναι φιμωση?????............αν ναι πως φευγει αυτη η κλωστη???
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 16:16 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαστε μαζι σχεδον 3 χρονια και αυριο κλεινει τα 25 ernesto μου αρεσει πολυ η ιδεα σου! Πήγαινε στο θέμα: δωρο γενεθλιων
Μήνυμα στις 4/8/2011 στις 15:52 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια το κοριτσι μου σε 2 μερες εχει γενεθλια και δεν ξερω τι δωρο να της κανω........της εχω κανει δωρο ταξιδι για 2,δαχτυλιδι,κολιε,βραχιολι και μια φορα ειχα φτιαξει ατμοσφαιρα με κερια,χαμηλα φωτα και τετοια στο σπιτι μου οταν ειχαμε επετειο......πειτε καμια ιδεα ρε παιδια...(αναφερομαι κυριως σε κοριτσια)αλλα και σε αγορια!!
Πήγαινε στο θέμα: δωρο γενεθλιων |