Μήνυμα στις 8/8/2011 στις 00:44 @Μηχανήματα
Εγω που εψαξα κατι βιντεο στο youtube ειδα οτι ειναι κατα του σαηεντισμου που απο'τι καταλαβα ειναι μια θρησκια η οργανοση την οποια θελουν να την διαλυσουν! Αλλα οντως οι ιδιοι κανανε επιθεσεις στην sony... Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα αν πατισετε στο youtube anonymous vs scientologist η καπως ετσι θα σας βγαλει πολλα. Πήγαινε στο θέμα: Τι ειναι οι ANONYMOUS ?
Μήνυμα στις 4/8/2011 στις 14:48 @Μηχανήματα
25 ευρο το αγορασα...Παιδια τους αναβαθμησα τους drivers.Τωρα μιλαω με κατι admins της rockstar games και μου ειπαν να φτιαξω ενα αρχειακι και τετια.Αν θελει κανενας να του πω πως φτιαχνετε η βασικα δειτε εδω την συζητηση με τον admin: http://support.rockstargames.com/requests/69642 Πήγαινε στο θέμα: GTA IV
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 10:46 @Μηχανήματα
Εγινε γκαφα τωρα... Μου ειπες να κατεβασω το pach το οποιο ειχα χαχα κοιτα τι λεει στο αρχειο Pach7Nones_EN: New Title Updates Available for Grand Theft Auto IV There are now title updates available for both Grand Theft Auto IV and Episodes from Liberty City. Read on below for specific notes on what has been fixed in each version of the game. GTA IV >>>=====v. 1.0.7.0 / 1.0.6.1 (Russian) / 1.0.5.2 (Japanese)=====<<< - fix a bug causing tree leaves to look transparent - fix a bug that prevented uploading of rendered videos to Social Club when attaching certain music tracks - fix for clip capture "OFF" slowdowns occuring when near waters edge - expose "detonate" in custom key mapping options menu for Grand Theft Auto IV, Lost and Damned so users can remap "down" arrow key Δειτε αυτο που εχω αναμεσα στα ισον!Αυτο ειχα και πριν και πηγα να ξαναπερασω το ιδιο!Οπωτε εχω ηδη το πιο καινουριο pach ααρα δεν φτεει αυτο!!! Πήγαινε στο θέμα: GTA IV
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 10:41 @Μηχανήματα
Το κατεβασα το pach και οταν ανοιγω το install μου λεει: Please wait while the Setup Wizard prepares to guide you through the installation. Evaluating launch conditions Και μετα μου βγαζει ενα μυνημα και λεει: Installation failed. Run setup to install update. Καμια ιδεα; Πήγαινε στο θέμα: GTA IV
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 10:29 @Μηχανήματα
Φιλε δεν παιζει να ανεβαζει θερμοκρασιες γιατι το κουτι μου απο την αριστερη πλευρα ετσι οπως το κοιταο απο μπροστα εχει παντου τρυπακια και εχει και 2 μεγαλα ανεμιστιρακια. Asus Vento TA-M21 Black (Γραψε αυτο στο google και δες φωτογραφιες πρωτο πρωτο θα στο βγαλει). Θα δοκιμασω το pach και θα σας πω. Με τους drivers εχω ομως αλλο θεμα!Ενω πριν οταν ανοιγα τον πινακα ενλνχου της NVIDIA ολα ηταν οκ ενω τωρα οπωτε τον ανοιγω μου λεει διαθετεις μια παλαιοτερη εκδοση τον drivers(δεν το ελεγε ομως παντα)αλλα το ελεγε στα αγγλικα. Υ.Γ.Για το κουτι που σου ειπα απο'τι θα δεις εχει 2 μεγαλα ανεμιστιρακια απο τα πλαια ομως σου ειπα αλλα εχει και ενα μπροστα εκει που λεει VENTO.Εμενα εκεινο δεν δουλευει.Αυτος που μας το εφτιαξε(Απο γνωστη εταιρια για να μην πω ονομα)εκτος το οτι δεν το συνδεσε αφησε και ολα τα καλωδια χυμα και ενα απο αυτα εβρησκε στο ανεμιστιρακι της καρτας γραφικων αλλα το προλαβα νωρις και δεν τρεχει τιποτα. Πήγαινε στο θέμα: GTA IV
Μήνυμα στις 2/8/2011 στις 22:50 @Μηχανήματα
Με βοιθας λιγο γιατι εψαξα και βρηκα 2-3 με ονομα latest pach απο μπροστα...Εμενα μου λεει οτι εχω αυτο: v.1.0.7.0/1.0.6.1 (Russian) / 1.0.5.2 (Japanese) Μπορεις να μου δοσεις μηπος κανενα λινκ; Ευχαριστω για την βοιθια φιλε! Πήγαινε στο θέμα: GTA IV
Μήνυμα στις 2/8/2011 στις 21:50 @Μηχανήματα
Τελικα και στο high να εχω την αναληση και τετια παλι το ιδιο....Αρα κατι αλλο φτεει
Πήγαινε στο θέμα: GTA IV
Μήνυμα στις 2/8/2011 στις 20:15 @Μηχανήματα
Παρατηρησα οτι κολλαει κυριως οταν παταω να στιψω, να πυροβολησω , να πηδηξω και τετια...Κανεις καμοια ιδεα;
Μήνυμα στις 2/8/2011 στις 18:41 @Μηχανήματα
Ολα κλειστα μονο το gta ετρεχε....Αλλα και ανοιχτα να τα ειχα με τετιο επεξεργαστη και καρτα να λαγκαρει;;
Μήνυμα στις 2/8/2011 στις 18:33 @Μηχανήματα
Ας απαντησει κανεις...Τζαμπα τα λεφτα που εδωσα να το αγορασω μηπως;Η λυνετε το προβλημα και θα παιζει κανονικοτατα χωρις ουτε ενα κολλημα;
Πήγαινε στο θέμα: GTA IV |