Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 19:00 @Κλάψιμο
πουτανες στην ψυχη γνωρισα πολλες και θεωρώ αυτες που σου δινουν χαμενες ελπιδες και στο τελος σε αφηνουν να αναρωτιεσε αν αξιζαν τα συναισθηματα που ενιωσες για αυτην και σου γαμουν την ψυχολογια με το να πετανε ενα δεν θελω να σε χασω αλλα θελω να μεινουμε φιλοι.
Πήγαινε στο θέμα: Ποιες θεωρειτε σκυλες?
Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 18:56 @Θ. Κλημεντίνη
την περιπτωση να τον πληγωσεις την σκέφτηκες? εχεις αναρωτηθει πως νιωθει ενας αντρας οταν τον χωριζεις για αυτον τον λογο?
Πήγαινε στο θέμα: πως να του πω τελος..?
Μήνυμα στις 13/6/2012 στις 13:21 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! ξεχασα να αναφερω οτι η καλυτερη της φιλη ειναι ξαδελφη μου και μου ειπε μια μερα να την ξεχασω και να προχωρισω μπορει αυτο να σημαινει οτι δεν την ενδιαφερει καθολου για μενα?
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμα με κοπελα
Μήνυμα στις 13/6/2012 στις 01:09 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερα κοσμε του ftou καταρχην ειμαι 18 χρονων και πριν απο λιγους μηνες ερωτευτηκα μια κοπελα. Στις αρχες τα πηγαιναμε αρκετα καλα και μου εδειχνε αρκετο ενδιαφερον. μετα απο περιπου 2 μηνες που μιλουσαμε διαρκως την πηρα μια μερα στην παραλια οπου και φιλιθηκαμε. Απο εκεινη την μερα αρχησε να μου μιλα ψυχρα και να χανει το ενδιαφερον της (Σημειωση: αρχιζαν και πανελληνιες σε 1-2 βδομαδες) οσπου δεν αντεξα και την ρωτησα αν θα γινει κατι μεταξυ μας και πηρα την γνωστη απαντηση θελω να μεινουμε φιλοι τον λογο δεν μου τον ελεγε καθως λεει δεν ηθελε να με πληγωσει. Εχει 1 μηνα που δεν της μιλησα καθολου αλλ δεν μπορω να την βγαλω ουτε λεπτο απο το μυαλο μου. Την εχω ερωτευτει!!! Μπορει να φταινε οι εξετασεις? αξιζει να τις μιλησω ξανα για μια 2η προσπαθεια? Σκευτηκα να της πω να γνωριστουμε ξανα απο την αρχη η κατι τετοιο βοηθηστε με
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμα με κοπελα
Μήνυμα στις 28/7/2011 στις 01:45 @Sex
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Δοκτορα για την απαντηση σου με βοηθησες πολυ, με μια συζητηση που ειχα με την κοπελα πριν μου ειπε οτι με καταλαμβαινει πανω σε αυτο το θεμα και οτι θελει πολυ να προχωρισει οποτε....!!
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με κοπελα
Μήνυμα στις 28/7/2011 στις 01:20 @Sex
περιμενε τοτε να φτασεις σε αυτη την ηλικια να δεις ποσο μπερδεμενα ειναι τα πραγματα =]
Μήνυμα στις 28/7/2011 στις 00:37 @Sex
σας εχει τυχει εσας κατι αναλογο? και αν ναι πως καταληξε?
Μήνυμα στις 27/7/2011 στις 23:34 @Sex
καλησπερα σε ολους στο foroum ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα προβλημα που μου προεκειψε, ειμαι 17 χρονων και προσφατα εδειξε ενδιαφερον για εμενα ενα κοριτσι 14 χρονων που ομως φενεται 17+ λογω προορης αναπτυξης το θεμα ειναι οτι το κοριτσι δεν ειναι και πολυ του γουστου μου και ειμαι σε διλημμα αφου μου αρεσει και μια αλλη κοπελα, μου ηρθε και στο μυαλο να προχωρησω το πραγμα αλλα μονο για να κανω την φαση μου αλλα αυτο νομιζω ειναι εκμεταλλευση και δεν τον θεωρω σωστο. Δωστε μου τα φωτα σας!
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με κοπελα |