Μήνυμα στις 9/6/2012 στις 01:10 @Θ. Κλημεντίνη
οπα ο αδερφος της βρηκε μικροτερο και εγινε μαγκας...στην τελικη αμα δεν θελει να τον ακουει γιατι δεν το λεει στη μανα της να κανει κατι? Μην φοβασαι τι προκειται να σου κανει?Ακομα και να φτασει στο εσχατο σημειο και να σε χτυπησει (που δεν υπαρχει περιπτωση) το λες στους γονεις σου η ακομα και στην αστυνομια.Δεν καταλαβαινω πως μπορει να απαγορευει στην ΑΔΕΡΦΗ του να κανει σχεση.Ποιος νομιζει οτι ειναι που θα καθοριζει τις ζωες των συνανθρωπων του?Να ειναι ο πατερας της ακουγεται καπως λογικο αλλα απο τον αδερφο μην καθεσαι και τα χαπτεις.Τωρα αμα αυτη μουλαρωσε και ντε και καλα θελει να περιμενει να φυγει για σπουδες τι να σου πω? Η περιμενε την αμα την αγαπας τοσο πολυ η βρες αλλη.Αυτα απο μενα.Παρε φορα και κανε σε ολους FTOOUUUU.javascript:AddSmileyIcon('') Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τον αδερφό της.
Μήνυμα στις 9/6/2012 στις 00:46 @Flame
παοκ δεν ειμαι φανατικος 14 (σχεδον) ποτε γηπεδο Πήγαινε στο θέμα: Τι ομαδα ειστε?
Μήνυμα στις 2/6/2012 στις 02:53 @Μηχανήματα
οπα λαθος αυτο πρεπει να ειναι.. Πήγαινε στο θέμα: θελω να φτιαξω σκιτσα (δεν ξερω ονομα)
Μήνυμα στις 31/5/2012 στις 03:44 @Διάφορα
και εγω που εδωσα γαλλικα β {για β2 ] τοτε μας ειπαν οτι βγαινουν αρα πρεπει να εισαι σωστος.
Πήγαινε στο θέμα: Αποτελεσματα lower michigan
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 19:30 @Διασκέδαση
The omen Πήγαινε στο θέμα: Ταινιες Τρομου-Θρυλερ
Μήνυμα στις 20/5/2012 στις 06:33 @Θ. Κλημεντίνη
Σωστός.κοίτα όμως να αποφύγεις την πολύ ώρα στον διάδρομο γιατί έχει αποδειχθεί ότι κάνει κακό στα γόνατα επειδή λόγω της επιφάνειάς του δεν μπορούν να απορροφήσουν τους κραδασμούς.Το ποδήλατο είναι μια πολύ καλή άσκηση επίσης. Πήγαινε στο θέμα: Δίαιτα!!
Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 18:24 @Θ. Κλημεντίνη
εχεις δικιο τελικα να πα να γαμηθει παιρνεισ αποδεκτη.
Πήγαινε στο θέμα: χαλιεμαι ασχημα
Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 18:23 @Θ. Κλημεντίνη
αυτο σκεφτομουν ως εκδικηση :P
Πήγαινε στο θέμα: χαλιεμαι ασχημα
Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 18:09 @Θ. Κλημεντίνη
δεν μπορω ρε πουστη μου... καθε φορα που θελω καποια τελικα καταληγει στο να μην γινεται τπτ και αρχιζω να την μισω(!)και να θελω να την εκδικιθω για την απορριψη.αυτη τη φορα το πραγμα ξεφυγε.ΗΜΟΥΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ με μια κοπελα,σοβαρα, την βλεπω να την πεφτει σε εναν φιλο μου και γινομαι 100000 κομματια.να φανταστειτε ημουν με το δακρυ στο ματι μες το σχολειο.τωρα νιωθω απαισια και δεν ξερω τι να κανω...βοηθεια
Πήγαινε στο θέμα: χαλιεμαι ασχημα |