Μήνυμα στις 20/11/2007 στις 13:35 @Διάφορα
έχει θεσπιστεί η 5η Δεκεμβρίου. Την συνοδεύουν εκδηλώσεις σχεδόν σε όλους τους Δήμους και τις πόλεις ακόμα και αυτής της Ψωροκώσταινας. Είτε είσαι εθελοντής αιμοδότης, δασο-πυροσβέστης ή μέλος οποιασδήποτε Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, είτε απλά και μόνο μαζεύεις αδέσποτα και τα φροντίζεις γιορτασέ την! Εσύ τί μπορείς να κάνεις εθελοντικά, δηλαδή χωρίς απτό υλικό αντάλλαγμα? Πήγαινε στο θέμα: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού
Μήνυμα στις 6/10/2007 στις 00:35 @Θ. Κλημεντίνη
Η πολλή σκέψη τρώει το συναίσθημα... μην πέρνατε τόσο σοβαρά μιά διαδικασία της φύσης πάνω στην οποία ελάχιστο έλεγχο έχετε! Δεν είμαστε ίδιοι... ευτυχώς! Το να συμπληρωθείς ψάχνεις όχι να ισοπεδώσεις τον άνθρωπο δίπλα σου. Αν κάτσει! Εμπιστευθήκε την χημεία και δεχθείτε την ημερομηνία λήξης όπου υπάρχει.. δεν είναι τόσο τραγικό. Όποιος δεν φοβάται έστω και ενδόμυχα την μοναξιά να σηκώσει το χέρι. Ας μην μοιράζουμε κρίσεις μόνο στους άλλους... καλό είναι να κάνουμε και αυτοκριτική. Αν δείξεις στον Χ άλλο ότι είσαι χαλάκι, θα σκουπίσει τις βρώμες του πάνω σου και θα προχωρήσει. Αν σέβαστείς τον εαυτό σου, θα σε σεβαστεί ο Χ ή θα του δείξεις μόνος/η την έξοδο... Πήγαινε στο θέμα: Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια (;;;)
Μήνυμα στις 6/10/2007 στις 00:12 @Διάφορα
Αν κάποιος έχει να κάνει πρόταση για βιβλίο αισιόδοξο, σύγχρονο ή κλασσικό...μυθιστόρημα κατά πρώτη προτίμηση! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πήγαινε στο θέμα: Βιβλία
Μήνυμα στις 27/8/2007 στις 16:58 @Κλάψιμο
Πρίν τα πυρηνικά όπλα, η φωτιά ήταν το μέσο του κατακτητή για να σκοτώσει, να αφανίσει τις φυσικές πηγές ενός τόπου και να εκμηδενίσει ψυχολογικά τον λαό που ήθελε να υποδουλώσει... εμείς τα καταφέραμε όλα αυτά μόνοι μας και σε καιρό ειρήνης! Σκεψου οτι θα ερημώσει η ελληνική επαρχία, θα λιγοστέψει το οξυγόνο, θα μείνει κρανίου τόπος παντού, θα έλθουν πλυμμήρες να μας θυμίζουν αυτόν τον Αύγουστο. Δεν υπάρχουν λόγια για τους ασυνείδητους που θεωρούν τον εμπρησμό τίποτα λιγότερο από έγκλημα κατά της άνθρωπότητας. Δεν υπάρχουν λόγια για τους ανθρώπους που χάθηκαν. Είναι ΚΡΙΜΑ! Ελπίζω ο κατάλογος να μην μακρύνει άλλο και τέτοιο κακό να μην μας ξαναβρεί. Πρέπει όλοι να το φροντίσουμε αυτό... Πήγαινε στο θέμα: Συλλυπητηρια σε ολους........
Μήνυμα στις 16/1/2006 στις 13:51 @Διάφορα
Φίλε μου έκανα ήδη, αλλά ήλπιζα στην προσωπική εμπειρία- σύσταση κάποιας φίλης από εδώ για πιο σίγουρα πράγματα. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πήγαινε στο θέμα: Αντρικό στριπτίζ
Μήνυμα στις 12/1/2006 στις 14:08 @Διάφορα
Έχετε πάει ποτέ φίλες μου καλές? Αν ναι θα εκτιμούσα την σύσταση, εννοείτε prive, μην κάνουμε και διαφήμιση, κάποιου τέτοιου χώρου. Ρωτάω σοβαρά εν όψει γάμου μου για την βραδιά εργενισσών. Προσφορές από άνδρες του forum δεν θα γίνουν δεκτές, sorry παιδιά! Ξέρω οτι είσαστε καλοί και εξυπηρετικοί για αυτό ξεκαθαρίζω προκαταβολικά τη θέση μου... Πήγαινε στο θέμα: Αντρικό στριπτίζ
Μήνυμα στις 1/11/2005 στις 11:34 @Διάφορα
Αναφορά: (Dominionμπελας@01 Νοεμβρίου 2005) Σε συγχαίρω για την προθυμία και για τις ανταγωνιστικές τιμές, lol! Σας ευχαριστώ όλους - και στα δικά σας! Πήγαινε στο θέμα: Λίγο πρίν τον γάμο...
Μήνυμα στις 5/10/2005 στις 15:22 @Κλάψιμο
Φίλε μου καλέ και αγαπημένε, περιμένεις να σε στραγκίξουν τελείως πρίν αρχίσεις να ψάχνεις για νέα δουλειά; Ξέρω οτι δεν είναι εύκολο, μα για τον λόγο αυτό μην το καθυστερείς... ίσως αργήσει λίγο αλλά θα φανεί κάτι καλύτερο στον ορίζοντα! Κουράγιο και μην παραμελείς την υγεία σου. Να τρώς και να κοιμάσαι, προσοχή σε καφέδες - τσιγάρα κλπ. Και κάτι ακόμα... Είσαι άξιος. Πολλές φορές και εγώ θα προτιμούσα να είμαι τελείως άχρηστη και απλά τυχερή, όμως είμαι χρήσιμη και επομένως άτυχη - φορτώστε την τραβάει, κατάλαβες; - . Καλή Τύχη! Πήγαινε στο θέμα: Να πω κι εγω αυτο που με καιει επιτελους!
Μήνυμα στις 28/9/2005 στις 17:05 @Διάφορα
Ευχαριστώ για τις ευχές και τις ιδέες! Έχουμε παιδιά μάλαμα εδώ, ευχαριστώ που μου το θυμίσατε! Και ποιητές! Βέβαια αργεί η "λαιμητόμος" λίγο ακόμα, εξάμηνο και κάτι ψιλά, απλά είμαι της άποψης "των φρονίμων τα παιδιά". Δεν θέλω να τρέχω τελευταία στιγμή για όλα. Και ναι μάλλον καμιά δεκαριά μέρες πρίν, θα κάνω κάτι, τι θα δούμε. Περιμένω τα φώτα σας. Έχει κάνει κανένας τέτοιο πάρτι; Αν όχι το μετανοιώσατε; Πήγαινε στο θέμα: Λίγο πρίν τον γάμο...
Μήνυμα στις 27/9/2005 στις 11:14 @Διάφορα
Τελευταίες στιγμές εργένικης ελευθερίας και πέφτει το θέμα: Να κάνω "μπάτσελορ" ή να μην κάνω; Και αν ναι πώς - πού - τί; Αναφέρομαι κυρίως στις γυναίκες, έτσι; Θα ήθελα την γνώμη σας και αν είστε υπερ, όποια καλή ιδέα δώθει θα εκτιμηθεί δεόντως... Πήγαινε στο θέμα: Λίγο πρίν τον γάμο... |