Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 03:38 @Διάφορα
παιδια ειμαι 15 χρονων.. εχω βγαλει μουστακι απο πολυ μικρος δηλ απο την εχτη ταξη αλλα ποτε δεν το ξυρισα.. οι τριχεις ειναι πολυ λεπτες δηλ δεν ειναι και οπως το γενι και πιστεωυ οταν τις ξυρισω θα ειναι ασχημες.. υπαρχει καμια λυση? και με την ξυριστικη μηχανη το δοκιμασα αλλα το μονο που καταφερνω ειναι να τις μικραινω..
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 03:32 @Ftou.gr admin
σηπτικο βοδι ευχαριστω για την πληροφορηση αλλα πες μου ποιος φυσιολογικος ανθρωπος που ειναι 15 ετων να βγει εξω η ωρα 3¨30
Πήγαινε στο θέμα: κατι καινουριο;
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 03:06 @Διάφορα
εε ευχαριτω για την πληροφορηση
Πήγαινε στο θέμα: σκουλαρικι
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 02:58 @Διάφορα
εχεις φειςμπουκ μσν τιποτα να μιλισουμε ελευθερα? Φακελάκι μοδερέιτορ: Τίποτα δεν έχει. Περαιτέρω σχέσεις μεταξύ των μελών απαγορεύονται. Πήγαινε στο θέμα: καμια καλη ταινια?
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 02:55 @Διάφορα
δεν ξερω οτιδηποτε για να περασει η ωρα.. πες κανενα αλλο θεμα γιατι επεσε πολυ βαρεμαρα
Πήγαινε στο θέμα: καμια καλη ταινια?
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 02:44 @Διάφορα
υπαρχει στο φααρμακειο ενα αυτοκολιτο που το βαζεις και σου περναει
Πήγαινε στο θέμα: Θεραπεια για επιχειλιο ερπη
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 02:35 @Διάφορα
ο τραγος ειναι το κατο μερος του αυτιου?? αν ναι τοτε πες τουσ οτι το κανουν ολα τα κοριτσια.. πες τους κοριτσι ειμαι και εγω και θελω δεν ειναι κατι παραλογο?? στο κατω κατω τοσα κοριτσια εχουνε ακομα και η αδελφη μου που ηταν τοσο φοβιτσιαρα εκανε και μαλιστα δεν πονεσε καθολου
Πήγαινε στο θέμα: σκουλαρικι
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 02:33 @Διάφορα
χαχαχαχα ωραιος και εγω ετσι πιστευω ειναι δημιουργημα της φαντασιας.. πρεπει εγω να ενιωσα καποια αδυναμια η κατι τετοιο
Πήγαινε στο θέμα: τα παντα για την μορα |