Μήνυμα στις 28/12/2011 στις 00:46 @Sex
το θεμα ειναι οτι ειναι σχεδον απιθανο η πραξη να γινει εντος σπιτιου!
Πήγαινε στο θέμα: Μερος για σεξ μαζι με παρθενια γυναικας
Μήνυμα στις 19/12/2011 στις 22:59 @Sex
Καλησπερα παιδια!! Θελω να σας απασχολησω για ενα θεμα που το εχω απορια εδω και αρκετο κερο.. Ζητησα στο κοριτσι μου να το κανουμε και μου ειπε ναι, αλλα το προβλημα ειναι οτι ειναι παρθενα και αποτι γνωριζω η παρθενια της γυναικας για να χαθει πρεπει να βγαλει αιμα, δεν ξερω σε πιο μερος να παμε να το κανουμε. σας παρακαλω πεστε μου τοπους που μπορω να την παω για να το κανουμε ανετα(επειδη αυτης και εμενα ειναι η πρωτης μας φορα μπορει να πανικοβληθει με το αιμα που θα δει και λεπτομεριες). Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Πήγαινε στο θέμα: Μερος για σεξ μαζι με παρθενια γυναικας
Μήνυμα στις 13/7/2011 στις 23:00 @Sex
σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας, ;)
Πήγαινε στο θέμα: Θελω απαντησεις απο γυναικες στο θεμα
Μήνυμα στις 13/7/2011 στις 16:46 @Sex
σε ευχαριστω αλλα χρειαζομαι κιαλλες απαντησεις αν γινεται..
Πήγαινε στο θέμα: Θελω απαντησεις απο γυναικες στο θεμα
Μήνυμα στις 13/7/2011 στις 01:50 @Sex
Καλησπερα σας, θελω να σας αναφερω ενα θεμα που ειναι αρκετα φυσιολογικο που συμβενει στα αγορια και θα ηθελα περισσοτερες απαντησεις απο κοριτσια που εχουν σχεση αλλα και αν γνωριζει και κατι καπιο αγορι ας γραψει και αυτος.. Ας μπω στο ψητοο, οταν φιλιομαστε με το κοριτσι μου καθετε πανω μου και εγω καβλωνω παρα πολυ και νιωθω πως το πραγμα μου την αγγιζει και νιωθω πολυ αβολα εκεινη την στιγμη.. το κοριτσι μου ειναι μικροτερη μου 2 χρονια(εγω ειμαι 15 και αυτη 13) και δεν θελει να προχωρισουμε αποτι γνωριζω και ετσι δεν μπορω να της κανω κατι οπως για παραδειγμα να της βαλω δαχτυλο και σεβομαι το τι θελει γιατι φυσιολογικα ειναι πολυ μικρη για να προχορισουμε οπως και εγω επισης.. αυτο που εχω απορια ειναι το αν αυτη την ωρα που φιλιομαστε νιωθει το πραμα μου και αν ναι πως νιωθει, αβολα ή της αρεσει?? ευχαριστωω!! Πήγαινε στο θέμα: Θελω απαντησεις απο γυναικες στο θεμα |