Μήνυμα στις 29/2/2012 στις 13:32 @Sex
γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο που ακουσα ειναι αληθεια..γινεται να κανεις σεξ ενω δεν σοου εχει ερθει ΠΟΤΕ περιοδος? εγω προσωπικα πιστευω οχι αλλα θελω και την δικια σας γνωμη Ευχαριστω πολυ. Πήγαινε στο θέμα: περιοδος
Μήνυμα στις 30/9/2011 στις 22:27 @Sex
παιδια τι σας αρεσει να φοραν/τε οι γυναικες μεχρι να συναντηθειτε πριν το σεξ; (στρινγκ, brazilian κτλ..) Πήγαινε στο θέμα: γυναικεια εσωρουχα..
Μήνυμα στις 23/9/2011 στις 23:11 @Sex
αχα..μαλιστα ευχαριστω πολυ :) ...αλλες γνωμες? Πήγαινε στο θέμα: ποση ωρα αυνανιζεστε?
Μήνυμα στις 23/9/2011 στις 18:49 @Sex
για ποση ωρα μπορειτε να αυνανιζεστε..? και ποιες με9οδους..πως να το πω..σας "αναβουν" περισσοτερο? ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: ποση ωρα αυνανιζεστε?
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 21:24 @Sex
δεν καταλαβα.. αυτο με το μαξιλαρι..μου το εξεγητε παρακαλω..
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος κοριτσιων
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 16:08 @Sex
ναι μου κανει στοματικο.. οκ θα το προσπαθησω αυριο..να κανω κατι..ελπιζω να γινει τιποτα.. Πήγαινε στο θέμα: squirting..
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 04:34 @Sex
προσπαθησε σιγα σιγα να κατεβαινει το χερι σου απο τη μεση της..και να πηγαινει προς τα μπροστα.. ή μπορεις να την πιασεις απο το γονατο και πανω και να προχωραει το χερι σου..αν δεις πως δεν εχει προβλημα προχωρα..αλλα παντα σιγα σιγα και αυτο την ωρα που την φιλας.. ;) Πήγαινε στο θέμα: sex
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 04:16 @Sex
δηλαδη αν την παρασκευη βγαλω υγρα την ωρα που το κανουμε θα ειναι squirting? το link που μου εδωσες με βοηθησε αν και το ειχα δει..αλλα στις αρχες μονο.. Πήγαινε στο θέμα: squirting..
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 02:41 @Sex
παρακαλω..ολες οι προτασεις ειναι δεκτες..απλα..αν γινεται γρηγορα..γιατι την παρασκευη θα συναντηθουμε.. ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: squirting..
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 01:54 @Sex
γεια σας παιδια..λοιπον..δεν μου εχει 3ανασυμβει ποτε..αλλα οταν αυνανιζομαι..συνη9ως βγαζω κατι υγρα..μην φανταστειτε πολλα..κατι λιγα..ελπιζω να ειναι οπως το λενε στα αγγλικα squirting..αλλα με το αγορι μου..οταν το κανουμε..δεν βγαζω πραγματικα τιποτα..και ολο προσπαθω και προσπαθω..μια φορα..οταν ειχαμε μια σταση στα τεσσερα..ουρλιαξα..και πιεστηκα πολυ..για να βγαλω υγρα..ενω το αγορι μου νομιζε πως ειχε κανει το καλυτερο..ενω εγω προσπαθουσα για αλλα..πραγματα..παλι τιποτα.. τι να κανω..θελω να τον ευχαριστησω..και ενω μπορω..δεν μου βγαινει..τι να κανω??? Πήγαινε στο θέμα: squirting.. |