Μήνυμα στις 13/7/2011 στις 04:27 @Sex
Ρε παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι είχα μπει σε ένα θέμα στο Google από περιέργεια και έλεγε για άτομα που το είχαν κάνει(sex)με την αδελφή τους εγώ προσωπικά για να εκφράσω και την δική μου γνώμη δεν το θεωρό ανωμαλία εφόσον μηνούν μόνο στο σεξ ανωμαλία το θεωρό εάν καταλύξουν με μια αιμομικτική οικογένεια αλλά εκεί μέσα διάβασα για αδέλφια που το είχαν κάνει στα 10 στα 11 και ένα μόνο post διάβασα πώς ήταν 8 η ερώτηση μου τώρα γιατί βλέπουμε εκεί ότι το κάνουν μια χαρά και εκτός ώμος εκτός σπιτιού δηλαδή οι κοπέλες που βγαίνουμε και γενικά εκτός οικογένειας το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα; Υ.Γ: σας παρακαλώ μην με κρίνετε για την άποψη μου απλός την εκφράζω. Ευχαριστώ προκαταβολικά Δημήτρης Σημείωση moderator: Εντάξει για την άποψη αλλά θα κλειδώσω το θέμα γιατί η αιμομιξία είναι παράνομη. Δεν επιβάλλεται να το κλειδώσω (η συζήτηση καθεαυτή δεν είναι παράνομη) και το φαινόμενο ίσως είναι πιο εκτεταμένο απ' ό,τι νομίζει ο κόσμος, ΟΜΩΣ δε θέλω να λένε ότι στο ftou.gr βάζουμε την ιδέα στα ανήλικα να πηδάνε τις αδερφές τους. Πήγαινε στο θέμα: Αδελφές με αδελφούς αλλά κανονικά όχι
Μήνυμα στις 12/7/2011 στις 13:39 @Sex
εγω εχω ακουσει πως κανουν σαν τρελες για αυτην την σταση
Πήγαινε στο θέμα: Διπλή διείσδυση
Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 16:37 @Sex
viginal/anal εχει κανει καμια?
Πήγαινε στο θέμα: Διπλή διείσδυση
Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 01:47 @Sex
To κανατε θα θελατε να το κανετε και εαν το εχετε κανει πως νιοσατε?
Πήγαινε στο θέμα: Διπλή διείσδυση |