Μήνυμα στις 15/7/2011 στις 15:26 @Sex
Περισσοτερο θελω απαντισεις απο κοπελες.. Αναφερετε μερικους τροπους αυνανισμου με την κλητωριδα.. εκτος απο το νερο και το απλο τρυψιμο. Πήγαινε στο θέμα: Τροποι αυνανισμου στις γυνεκες.
Μήνυμα στις 15/7/2011 στις 15:13 @Sex
και το κυριωτερο! αν δεν εχει βγει το προφυλακτικο, να πας στον γιατρο κατευ9ιαν, 9α σου σημιουργισει προβλημα :/ Πήγαινε στο θέμα: το προφυλακτικο εμεινε μεσα
Μήνυμα στις 13/7/2011 στις 17:11 @Sex
δεν ξερω, η καθε κοπελα ειναι διαφορετικη. εμενα παντως μαρεσει! Πήγαινε στο θέμα: Θελω απαντησεις απο γυναικες στο θεμα
Μήνυμα στις 13/7/2011 στις 17:07 @Sex
δεν εχω κανει σεξ ακομη. μονο προκαταρκιτα αλλα σε αυτα δεν τελειωσα ποτε.. μονη μου ομως παντα τελειωνω..τωρα ισως να διαφερει ο οργασμος που εχει προερθει απο το σεξ απο τον οργασμο που προερχετε απο τον αυνανισμο.. Πήγαινε στο θέμα: Ειναι τελικα οργασμος?
Μήνυμα στις 10/7/2011 στις 02:12 @Sex
Τον τελευτεο καιρο αυνανιζομαι αρκετα συχνα, συνιθως τριβωντας την κλητωριδα.. μετα απο 10 λεπτα τρυψυματος τα πραγματα αρχιζουν και φουντονουν και εκει μ'αρεσει, συνεχιζω και φοντονουν ακομι πιο πολυ με αποτελεσμα η ανασα μ να γινετε τρομερα γρυγορη, η καρδια μου να πηγενει σαν τρελη οπως και εκεινη η περιοχη και επησης να μην μπορω ουτε καν να την αγγιξω. απο αυτα που εχω ακουσει μιαζει με οργασμος, ομως, δεν ειναι και οπως περιγραφετε απο αλους. απλα ηταν μια ωραια αισθηση, ασε που ουτε αρκετα υγρα δεν εχω.. ειναι τελικα οργασμος? Πήγαινε στο θέμα: Ειναι τελικα οργασμος? |