Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 16:15 @Sex
δεν ειναι οτι συχενομαι προς θεου απλως σκεφτομαι αμα ρουφιξω τα χυ... αν υπαρχει κανενα προβλημα διμιουργειθει κανενα προβλημα δεν λεω AIDS η καρκινο απλως δεν ξερω ουτε και γω.. Εχουν ωραια γευση?θα ναι καλο να το κανω ?θελω να το κανω αυτο ως ανταλαγμα που κανει το ιδιο?και δεν ξερω αν εχει ωραια γευση η φανταζομαι μην παθω καμια αναλαμπη και ξερασω... Πήγαινε στο θέμα: Οργασμους γυναικας?
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 16:10 @Κλάψιμο
zamanfou- Το λεω και γω οτι χωρις να δουλέψεις σκληρα δεν μπορεις να παρεις στην ζωη σου τπτ χωρις ανταλαγμα αμα ηταν ολα ευκολα δεν θα ηταν και τοσο ωραια τα πραγματα στην ζωη μας γιαυτο και πρεπει να αγωνιζομαστε ...ελπιζω να βαλω τα δυνατα μου και να τα καταφερω! Verus αυτο ειναι το κακο δεν εχω εγωισμο αλλα εχω ζηλεια δεν ξερω πως μπορω να το δουλεψω αυτο ισως αμα εβλεπα κατι βιντεο με ωραια σωματα να δουλευα καλυτερα τους κοιλιακους μου θα το προσπαθησω ετσι, και καταλαβα επισης εκεινο που ενοεις αν κανω σημερα 10 push ups να κανω αυριο 11 κατι τετοιο:) Ευχαριστω για της απαντισεις σας περιμενω να κουσω και αλλες! Πήγαινε στο θέμα: Σας συμβαίνει και σε εσάς?Ψυχικός πόλεμος
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 14:49 @Sex
Είναι γηινο ο ανδρας να τα περνει οπως η γυναικες το κανουν απο το στομα? Μπορει να υπαρξει κανενα προβλημα η ξερω γω τι ?το εχετε δοκιμασει? Δεν θελω να φαω ban απλως δεν ηξερα πως να το ρωτησω με πιο ομορφο τροπο Μετάφραση από moderator σε Ελληνικά: Είναι ασφαλές να κάνω στοματικό έρωτα σε γυναίκα και να καταπιώ τα υγρά της; Πήγαινε στο θέμα: Οργασμους γυναικας?
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 12:11 @Κλάψιμο
Ολοι οι ανθρώποι εχούμε όνειρα για π.χ εγώ θέλω να γίνω επαγγελματίας μπουζουξης και να έχω ένα καλό σωμα σαν τους bodybuilder ενταξει οχι και τοσο έστω 6 κοιλιακους έχω 4 μέχρι τώρα... πάντα είμαι τόσο κοντά στο να τα αποκτήσω και οταν παω να το πετύχω αρχιζω και βαριέμε και βαριέμε και υποτίθεται οτι αγαπάμε δεν το βαριόμαστε... Δεν ξέρω τι μου σιμβαίνει,θαυμάζω τοσο πολυ οταν πετυχαινω κατι και νιώθω τοσο ωραια,αλλα μου την δινει οταν δεν μπορω να πετυχω τους στοχους μου.... Γιατι μια ζωη να μην μπορω να πετυχω αυτο που θελω?γιατι?εφοσον ξερω τη θελω στην ζωη μου... Δεν σας έχει τυχει ποτε να να περπατατε εξω στον δρομο και να σκεφτεστε τον μελλον σας τους σκοπους σας?αν το πετύχετε πραγματικα αυτο που θελετε και να αγχωνεστε? Ειμαι σε απογνώση πείτε κατι ρε παιδια............. Πήγαινε στο θέμα: Σας συμβαίνει και σε εσάς?Ψυχικός πόλεμος
Μήνυμα στις 8/7/2011 στις 22:21 @Κλάψιμο
δικιο εχεις ευχαριστω αυτο σκοπευω να κανω.
Πήγαινε στο θέμα: Τι βάζετε ποιο πάνω την αγάπη η τηνλογικη
Μήνυμα στις 8/7/2011 στις 19:39 @Διάφορα
πηγενε στον γιατρο τα ματια δεν ειναι για παιχνιδια .λιγο χωμα μου μπηκε στο ματι και ημουνα για 3 μηνες στο νοσοκομειο...
Πήγαινε στο θέμα: Πώς φεύγει το μαυρισμένο μάτι
Μήνυμα στις 8/7/2011 στις 19:33 @Κλάψιμο
Εγώ πιστευω στην αγαπη γιατι ειναι δύσκολο στις μερες μας ....αν και εχω ερθει σε μια φαση να μου λεει το ιδιο μου το κοριτσι μου μικροψεμματακια και δεν ξερω αν 8α πρεπει να χωρισουμε για αυτον τον λογο...δεν θελω να την χασω αλλα απο την αλλη δεν μου αρεσουν τα ψεμματα... Τι να κανω?απαντήστε και εσείς στο ιδιο το ερώτημα/. Πήγαινε στο θέμα: Τι βάζετε ποιο πάνω την αγάπη η τηνλογικη |