Μήνυμα στις 19/7/2011 στις 14:21 @Sex
3 φορές ??? σε μικρό χρονικό διάστημα ?? είσαι ελεινός ρε δόκτορα... ποοοο.... Απλά χαλάρωσε και θα σου πεταχτεί. εμένα μου πετάγετε μακριά όταν δεν μου είναι στο φουλ καυλομένη ....
Πήγαινε στο θέμα: Πως να εκσπερματονω πολυ και μακρια
Μήνυμα στις 13/7/2011 στις 16:54 @Κλάψιμο
Όταν το βράδυ δεν βγαίνω έξω σκέφτομε πως θα ήταν άμα είμουν έξω.. τους φίλους μου τι να κάνουν τώρα και πως να περνάνε.. ενώ εγώ κάθομαι σπίτι και δεν μπορώ να βγώ.. (για χ λόγους..) και με πιάνει μια στεναχώρια μέχρι την επόμενη μέρα. τι είναι αυτό ? απλά είμαι εβέστιτος και συναισθιματικός ? ή ηλίθιος ?
Πήγαινε στο θέμα: Καταθλυπτικά Βράδια
Μήνυμα στις 13/7/2011 στις 16:50 @Sex
Αυτόν τον καιρό με έχει πιάσει μια τρέλα που δεν θέλω καθόλου σχέση όμως όταν κιτάω κορίτσαρους σκέφτομαι να την ειχα στο κρεβάτι και τέτια. και απλά ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΩ μετά :D .. Σας έχει πιάσει εσας ?? πως αντιμετοπίζεται αυτό το πράμα ??
Πήγαινε στο θέμα: Τρέλα οταν κιτάω κορίτσια
Μήνυμα στις 13/7/2011 στις 16:46 @Sex
Και άβολα να νιώθει θα νιώθει διότι θα σκέφτεται το ίδιο με εσένα.. Σίγουρα θα της αρέσει. Πράγματι είναι μικρή αυτή. αμα νιωθεις αβολα προσπαθισε να μην ακουμπάει.
Πήγαινε στο θέμα: Θελω απαντησεις απο γυναικες στο θεμα
Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 15:26 @Flame
Δόθικε απο σχολείο ένα βιβλίο που έλεγε ότι Τούρκοι μπένουν σε ελληνικά πανεπιστίμια και ιδικα σε στρατιοτικές σχολές με λιγότερα μόρια απο τους έλληνες και με πιο πολους ισακτέους.. δηλαδη θα περνουν ενα στανταρ ποσο ελλήνων και πιο μεγαλο ποσο τουρκων. Αυτοι τα εκμεταλεβοντε αυτα.... Εισβαλουν για πλακα στην χωρα μας ως μεταναστες και κιταχτε που φτασαμε.. και εμεις δεν θελουμε να παμε ουτε καν στρατό ? Αληθεια λεω.. ειναι γεγονος αυτο που σου λέω. Είναι κρίμα για όλους να μην παμε λίγο στρατό.. ίσα ισα εχουμε και στην στέγη του στρατού σε αυτές τις δύσκολες αποχές... κρίμα ρε φίλε...
Πήγαινε στο θέμα: Στρατός και απαλλαγή
Μήνυμα στις 9/7/2011 στις 17:24 @Sex
απο ότι κατάλαβα δεν είναι ακριβός σπυράκια.. αλλά έχει και κοκινίλες... θα φύγουν μόνα τους.... και κόντρα να ξυρίζεσε σε 3 - 4 πρώτες φορές θα τα βγάζεις αυτά... υπομονή :P
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακια στο μερος
Μήνυμα στις 8/7/2011 στις 17:22 @Μηχανήματα
Αν τις δεχτεί πολύ απλά θα δείς το νούμερο της ram μεγαλύτερο. αν δεν τις δεχτεί δεν θα αλλάξει τίποτα.. Εγώ είχα 1 γιγα ραμ και του πρόσθεσα άλλα 3 γιγα... εαντι να μου δίξει 4 γιγα μου έδειχνε 3,80 .. γιατί τόσο χορούσε... το άφισα έτσι΄΄ κομπλέ!
Πήγαινε στο θέμα: η ραμ μου
Μήνυμα στις 7/7/2011 στις 08:25 @Sex
χαχαχαχα οχι ρε web. μια χαρά εχω! άλλο κατάλαβα εγώ. μπορεί να λέει τις μικρές κοκινήλες...
Πήγαινε στο θέμα: μικρα σπυρακια πανω στο πεος
Μήνυμα στις 7/7/2011 στις 07:22 @Sex
Να τα αφίσεις και θα περάσουν μόνα τους. Όλοι το έχουμε πάθει αυτό. Δεν ξέρω να σου πώ τις αιτίες που βγαίνουν αλλά το μόνο σήγουρο είναι ότι δεν είναι τίποτα! στο εγγιόμε.
Πήγαινε στο θέμα: μικρα σπυρακια πανω στο πεος
Μήνυμα στις 7/7/2011 στις 07:20 @Διασκέδαση
Τα σταφιδόψωμα... Πλάκα κάνω.. Μπορείτε να σκεφτίτε κάτι που σας χαρακτηρίζει.. εδώ δεν πρόκειτε να βρούμε κάτι. Σκεφτίτε τι κάνετε συνίθος και αν σας χαρακτιρίζουν με κάποιο ζώο όστε να το μεταφράσετε στα αγγλικά και να το όνομα... κάτι τέτοιο... επίσης εγώ που είμαι επιπόλεος θα έβαζα παράδειγμα ''Οι επιπόλεοι'' δεν είναι άσχημο αν σκεφτείς όλα αυτά που βάζουν όλοι . Κιτρινα ποδηλατα Μαυροματικα φασόλια (black eyed peas) Σκυλιά κ.α. Πήγαινε στο θέμα: ονομα συγκροτηματος |