Μήνυμα στις 8/7/2011 στις 00:59 @Sex
σαν να μιλας για μιχανακι ειναι αναβις και αναβις ιρεμα ρε μεγαλε αραξε.Οπος ειπε και ο ενας αλος τα φιλια στο λεμο ειναι ολα τα λευτα για τα κοριτσια...Σημερα το δοκιμασα ;)
Πήγαινε στο θέμα: πως να την αναβω
Μήνυμα στις 6/7/2011 στις 01:24 @Sex
μηπος ξερης εαν μπορο να μιλισο γιατρο μεσο ιντερνετ?
Πήγαινε στο θέμα: problima me to peos mou
Μήνυμα στις 6/7/2011 στις 01:23 @Sex
ναι ομως εδο που μενο δεν εχει τετιο γιτρο... Πήγαινε στο θέμα: problima me to peos mou
Μήνυμα στις 6/7/2011 στις 01:16 @Sex
ελεος μην ανησηχις απλα σινγγαικες λιγο ετσι οπος βαρουσες.η πετσουλα ειναι πολι λεπτι και εχι ωσ αποτελεσμα να σιγγεγεσε ευκολα...
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στο χαλινό
Μήνυμα στις 6/7/2011 στις 01:10 @Sex
Αλα παλι ρε παιδια ντρεπομαι να παο στον γιατρο και να του μπο "γιατρε δεν μπορω να χυσο" + οτι δεν πιστευο να υπαρχι τετιος γιατροσ εδο που ζω.
Μήνυμα στις 6/7/2011 στις 01:08 @Sex
μου λετε να ανησιχο μονο για τιν εξσπερματοση και οχι για το μεγεθοσ του πεουσ μου...
Μήνυμα στις 5/7/2011 στις 16:58 @Sex
Ενα σου λεω πιγενε πες της πος την γουσταρις και λιωνις για αυτην.Ετσι θα πεσι(εγο αμα ειμουν στην θεση σου μετα απο αυτο θα τησ εδιχνα την σιλογι μου με τα γραματοσημα...)
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με φιλή
Μήνυμα στις 5/7/2011 στις 16:54 @Sex
φιλε το εχο παθει αλα σε πιο μικρο βαθμο απλα προσπαθησε να μην βαρεσις για μερικες μερες και θα δεις βελτιοση στο εγγηομαι...
Πήγαινε στο θέμα: κατι επαθε το πεος μου
Μήνυμα στις 5/7/2011 στις 16:26 @Θ. Κλημεντίνη
Πλησιασε την ομως σιγα σιγα.Δωσε της την ενοια πως δεν την εχεις ξεχαση και την θες ακομα.Μετα αφισε την να επιλεξει(προσεχε ειναι λεπτο ζητημα αμα πληγοθη θα την χασης)....γνομη μου
Πήγαινε στο θέμα: κοπελα
Μήνυμα στις 5/7/2011 στις 16:19 @Sex
οπιος σημφονη με τον diamond να γραψη +1
Πήγαινε στο θέμα: problima me to peos mou |