Μήνυμα στις 11/8/2011 στις 12:43 @Sex
αστα να πανε μανολιο!!!εχουμε ξεπερασει τ ορια!!απο τ κακο στο χειροτερο βαδιζουμε!!να δω που θα φτασουμε στο τελος!φαντασου πω σκεφτοταν αυτη η γυναικα...!!
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο
Μήνυμα στις 11/8/2011 στις 12:41 @Κλάψιμο
σ ευχαριστω για την απαντηση σου!!!!!ευτυχως μου περασε καπως!!επινα τσαι καθε μερα κ δεν ενιωθα τοσο φουσκωμενη μερα με τ μερα!!!
Πήγαινε στο θέμα: φουσκωμα
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 14:49 @Κλάψιμο
ενταξει θα προσπαθησω!!σε ευχαριστω πολυ!αχ αυτο το αγχος θα μας φαει!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 10:49 @Κλάψιμο
τοτε μαλλον ειναι πρηξιμο!!!να δω πως θα περασει!!τουλαχιστον ελπιζω ν μου φυγει τωρα που θα παω διακοπες!!!χαχα
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 01:37 @Κλάψιμο
το ελπιζω!!!περιεργο ακουγεται...αλλα ανυπομονω να αδιαθετησω!!!!!!!!!!ετσι θα μου φυγει και τ αγχος!
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 01:28 @Sex
και το ακουσα και γω αυτο που ειπες στο Υ.Γ!! νομιζω οτι τη σκοτωσαν μετα..ή κανω λαθος? Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 01:27 @Sex
στους φορεις υπαρχει!!!!οσοι εχουν τον ιο μπορουν να τον μεταδωσουν!!μην αγχωνεσαι...προσοχη χρειαζεται!!και γω οταν τα εμαθα αυτα που σου εγραψα πανικοβληθηκα η αληθεια ειναι!αλλα οσο νωριτερα ενημερωθεις τοσο καλυτερα!!! Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 01:23 @Κλάψιμο
πως ειναι δυνατον ομως να ειμαι εγκυος αφου δεν τελειωσε και φορουσε και προφυλακτικο???και καποια στιγμη το ειδα κιολας αν εσπασε αλλα ηταν μια χαρα!να προσθεσω επισης οτι καθε μηνα με πιανει φουσκωμα..αλλα ειναι πριν την περιοδο!
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 00:57 @Κλάψιμο
σχετικα με αυτα που δημοσιευσες...(the true hip ho..) ,τα διαβασα και γω αυτα...!η αληθεια ειναι οτι εχω καθυστερησει να αδιαθετησω και φοβαμαι μηπως ειμαι εγκυος...!αλλα μου φαινεται σχεδον απιθανο γιατι το εκανα μ τ αγορι μου με προφυλακτικο και δεν τελειωσε μεσα μ!παρολα αυτα με ανησυχει τοσο το φουσκωμα στο στομαχι...οσο και η καθυστερηση!!!μπορει ν προερχεται απο κατι αλλο????ειμαι σε απογνωση!!!δεν ξερω τι ν κανω για να μου περασει!!
Πήγαινε στο θέμα: φουσκωμα |