Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 19:02 @Κλάψιμο
χωρισ να εχω δει τα προηγουμενα εγω ξερω οτι αμα φουσκωσεις πολυ και το παρακανεις οι μυες σου θα φουσκωσουν πολυ και δεν θα προλαβει το δερμα σου ειδικα αμα εισαι σε ηλικια αναπτυξεις να φτασει τουσ μυες του μπρατσου σου με αποτελεσμα να σπασει το δερμα να ειναι τσιτα και να δημιουργηθουν ραγαδες στο χερι σου...οποτε πρωτεινω βαρακια και γυμναστικουλα με μετρο παντα...
Πήγαινε στο θέμα: Mπρατσα
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 18:57 @Διάφορα
μα ειμαι μπερδεμενος δεν μπορω να καταλαβω τι θελει απο μενα... αν θελει...
Πήγαινε στο θέμα: Τί να της πω???
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 02:56 @Διάφορα
Παιδία μου αρέσει μια κοπέλα που είναι 2 χρόνια μεγαλύτερή μου, είναι τόσο γλυκούλα καλλούλα και ομορφούλα... Όμως δεν ξέρω τί να της πω και τί να κάνω μαζί της... φαίνεται ότι περνάει ωραία μαζί μου και εγώ το ίδιο...φοβάμαι μην κάνω καμοία βλακία και χαλάσουμε την φιλία μας αλλά μου αρέσει αρκετά και δεν θέλω να την χάσω... επίσης τισ 2 τελευταίες φορές που αγκαλιαστήκαμε μου έτριψε την πλάτη σφιχτά παίζει καθόλου ρόλο αυτό στα αισθήματα της για μένα... πάντως εγώ την σκέφτομαι αρκετά....... ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά...
Πήγαινε στο θέμα: Τί να της πω???
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 02:45 @Ftou.gr admin
ρε παιδιά πώς σόρρυ κιόλας πολύ άσχετο,αλλά πώς μπορώ να κάνω αι εγώ ποστ σαν εσάς που έχω και εγώ τον καϊμό μου να με βοηθήσετε????
Πήγαινε στο θέμα: Νέα γραμματοσειρά ξαφνικά? |