Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 01:58 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:μειωνονται ναι αλλα να μην ξεχναμε ποτε οτι ΠΑΝΤΑ υπαρχει η πιθανοτητα και ας ειναι μηδαμινη...δεν χρειαζεται ρισκο σε αυτα τα πραγματα..Πήγαινε στο θέμα: Eγκυμοσύνη-περίοδος
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 01:47 @Sex
γεια σου!!!το θεμα με την εγκυμοσυνη,ωορηξια και την περιοδο ειναι λιγο περιεργα...εχουν σχεδων ιδια συμτωματα!!!ο καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα.Εγω εχω 3 παιδακια και οι ενδειξεις ηταν διαφορετικες καθε φορα.ξερω οτι δεν σε βοηθαω πολυ αλλα ετσι ειναι!!!μπορει να εισαι εγκυος και να πονας λες και περιμενεις περιοδο.Οπως επισης ενδεχεται να δεις αιμα ροζ ή και κοκκινο, και παλι να εισαι εγκυος...ειναι λεπτο θεμα και διαφορετικο καθε φορα.
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσυνη και Ωορρηξια.
Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 04:14 @Sex
σιγουρα ειναι οργασμος..ειδικα για να λες οτι μετα δεν μπορεις να το ακουμπισεις,σημαινει οτι εχεις ολοκληρωσει και μετα ποναει λιγο!υποθετω οτι εισαι μικρη σε ηλικια.για να φωναξεις και να νοιωσεις τα υγρα που σου εχουν πει μαλλον αυτο θα το ζησεις λιγο αργοτερα και εφοσον εχεις ολοκληρωσει με καποιο αγορι!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ειναι τελικα οργασμος?
Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 04:10 @Sex
με καλυψε ο απο πανω...μαλλον προσπαθει να μοιασει στην τζουλια!!ωραιο προτυπο βρηκες
Πήγαινε στο θέμα: Πισινός
Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 04:04 @Sex
Σε αυτα ρε κοπελια δεν υπαρχουν ενχειριδεια...δεν αγορασες τηλεοραση και θελεις να δεις πως λειτουργει.... ειναι αυτοδιδακτο.Θα το κανεις πραξη και καθε φορα θα γινεσαι καλυτερη!!Οσο για την Τζουλια σιγα το σπουδαιο ανθρωπο που θελεις να διδαχτεις κι ολας...!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό
Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 03:56 @Sex
Δεν πρεπει να φοβασαι τοσο πολυ και αν φοβασαι απλα την επομενη φορα οτι κανεις να το κανεις με προφυλαξη!!οπως ειπε ο φιλος μας πιο πανω να κοιτας να το ευχαριστιεσαι και οχι να βασανιζεσαι.Αυτο που δεν μας ειπες ειναι γιατι υποψιαζεσαι τον φιλο σου για ειτζ???μηπως ειναι τοξικομανης???η λοιμωδης μονοπυρηνωση δεν την κολαει μονο ενα φορεας του ειτζ!Βγαλε λοιπον απο το μυαλο σου ολο αυτο που σε βασανιζει τσαμπα... καλο ειναι να ξερουμε λιγο καλυτερα τον συντροφο με τον οποιον κανουμε σεξ για να ειμαστε πιο ησυχοι σε τετοια θεματα!!
Πήγαινε στο θέμα: aids φοβοι
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 10:31 @Sex
Δεν θα το βα΄λεις οπως το κανουν οι αντρες σε εμας,απλα για αρχη θα ακουμπισεις την περιοχη αυτη θα δεις οτι του αρεσει και σιγα σιγα οσο θα προχωρατε την πραξη θα γινουν ολα μονα τους!!Νομιζω δεν εχει καποια συγκεκριμενη συνταγη για να το κανεις!!!
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο εκει πισω??
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 00:46 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:doctora δεν εχει καμμια σχεση με gay αυτο!!!Αν και δεν ειμαι αντρας στους περισσοτερους αρεσει εκει πισω γιατι ειναι ερωτογενεις ζωνη!Μην τα ισοπεδονουμε ολα.δεν μιλαμε για να γινεται η πραξη κανονικα απο πισω αλλα για ενα χαιδεμα.Αν και ξερω οπως και μου εχει τυχει να θελουν και να το γλυφει η γυναικα το σημειο αυτο!!! ειμαι καινουρια εδω και εχω προσεξει οτι μπαινουν περισσοτερο παιδια μικροτερης ηλικιας αν μπορεσουν και πουν την γνωμη τους ανθρωποι μεγαλυτεροι με περισσοτερη εμπειρια ειμαι σιγουρη οτι θα υποστηριξουν αυτα που σου εγραψα!!Γι αυτο μην κολλας αν το δοκιμασεις γκοζιπ γκιερλ θα δεις ποσο τους εξηταρει οταν τους ακουμπας εκει!!!!!Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο εκει πισω??
Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 23:18 @Sex
Αν εννοεις αντλια για μεγενθυνση πεους οχι.Χρσισημοποιησαμε ενα σαν προφυλακτικο το οποιο στο τελειωμα του εχει ενα ομοιομα του πεος και ειναι μεγαλυτερη η διυσδυση.αυτο απο την μεσα πλευρα ειχε μια μικρη εισοδο που εμπαινε το πεος του αντρα μου και εκει μαλλον εγινε η ζημια.καποιοες φορες το ειχε ματωσει κι ολας.παλι υποθεσεις κανουμε γιατι δεν ξερουμε αν ειναι απο αυτο!παντως το χρησιμοποιησαμε λιγες φορες
Πήγαινε στο θέμα: αλλαγη στο πεος μου
Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 16:57 @Sex
η κοπελα εχει δηλωσει οτι εχει σεξουαλικες επαφες οποτε δεν αποκλειεται ΤΙΠΟΤΑ!!! ακομα και αν η ιδια εχει ερπη στα χειλη της και φιλιθει με το αγορι που επροκειται να της κανει στοματικο ερωτα μπορει να μεταδωσει τον ερπη στα γενητικα της οργανα!!!
Πήγαινε στο θέμα: Κατι σαν σπυρακια απο κατω |