Μήνυμα στις 2/7/2011 στις 00:14 @Sex
ναι ομως ρε παιδια εδω και 10 χρονια υπομονη κανω ,ακους το ενα ακους το αλλο κανεις υπομονη μια δυο τρις εκατο... καποια στιγμη ομως ΣΚΑΣ δεν αντεχεις αλλο !!!
Πήγαινε στο θέμα: Φωνη προβλημα !
Μήνυμα στις 1/7/2011 στις 16:44 @Sex
Γεια σε ολους,θα ηθελα να με βοη8ησετε αν γνωριζεται οτιδηποτε... λοιπον το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι 16 χρονων και η φωνη μου ειναι παρα πολυ λεπτη ! (κοριτσιστικη μεχρι και αδερφιστικη μου εχουν πει) Αυτο το προβλημα το ειχα απο τοτε που 3εκινησα να πηγαινω δημοτικο μεχρι σημερα με αποτελεσμα να μην εχω αρκετους φιλουσ παρα ελαχιστους (κοριτσια ποιο πολυ) γιατι ολοι με κοροιδευαν και με κοροιδευουν γιατι νομιζουν πως ειμαι gay (και μου το κοπανανε κα8ε μερα,με αποτελεσμα να εχω φτασει σε τασεις αυτοκτονιας παλιοτερα) Εχω κανει αρκετες συζητησεις με τους γονεις μου ολα αυτα τα χρονια με αποτελεσμα πριν λιγες μερες εκανα ορμονολογικες ε3ετασεις και ολα βγηκαν φυσιολογικα . θα ηθελα απο σας αν σε καποιον του εχει τυχει κατι αναλογο ή αν καποιος γνωριζει κατι που θα μπορουσα να κανω για να λυθει επιτελους το προβλημα αυτο ! Περιμενω απαντησεις Και συγνωμη που γραφω σε αυτο το φορουμ γιατι δεν αφορα το σεχ αλλα το συνδηασα επειδη αναφερομαι σε ορμονες! Πήγαινε στο θέμα: Φωνη προβλημα ! |