Μήνυμα στις 5/7/2011 στις 19:08 @Sex
Ναι 3 φορες.. την ιδια μερα... πολλες ειναι;;;; Και ναι φόρεσε προφυλακτικό.. Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας...
Πήγαινε στο θέμα: Βρωμολογα...
Μήνυμα στις 5/7/2011 στις 02:23 @Sex
Παιδια το εκανα με το αγορι μου 3 φορες... μου αρεσε! ηταν τελειο! Ποναω λιγακι βεβαια.. μου εβαλε δαχτυλο στην αρχη και του εκανα και στωματικο... Εκεινο που δεν μ' αρεσε ομως ηταν οτι κατα τη διαρκεια της πραξης με εβριζε λεγοντας διαφορα βρωμολογα οπως (πουτανα,μαναρι μου, βιτσιοζα μου εσυ) και τετοια... Εγω δεν ηξερα τι να κανω.. ενοιωσα ασχημα εκεινη τη στιγμη... δεν περιμενα να το κανει αυτο γιατι του ειχα πει οτι ειμα παρθενα... αυτο δηλαδη δεν θεωρειται λεκτικη κακοποιηση;;; Κατα τα αλλα ηταν τελειο!!!!!! Να του πω οτι δεν μου αρεσε που μου μιλησε ετσι;; ή θα τον ξενερωσω;;
Πήγαινε στο θέμα: Βρωμολογα...
Μήνυμα στις 28/6/2011 στις 16:41 @Sex
Παιδια δεν το εχω κανει ακομα με το αγορι μου, μου το εχει ζητησει αλλα του ειπα οτι χρειαζομαι χρονο.. και σκεφτομαι την Παρασκευη που θα βρεθουμε να το κανουμε... Λεω να αρχισω με στοματικο. Θα του αρεσει; ή θα θεωρησει οτι δεν ξερω να του το κανω καλα;;; επειδη δεν εχω αρκετη εμπειρια και φοβαμαι λιγο.. πειτε μου καμια συμβουλη.. πως να αρχισω;;;; ειμαι 16 και αυτος 18. Δεν ειμαι η πρωτη του και εχω αρκετο ανγχος
Πήγαινε στο θέμα: Πως να αρχισω;;
Μήνυμα στις 27/6/2011 στις 18:38 @Sex
Γεια σας αγορια και κοριτσια. Ειμαι νεα στο φορουμ που ειναι καταπληκτικο!! και ειπα να γραψω και γω ενα θεμα για το καλοσορισμα... Με ποιον διασημο, ελληνα - ξενο (για τα κοριτσια) ή με ποια διασημη ελληνιδα- ξενη (για τα αγορια) θα θελατε να κανετε ερωτα για μια βραδια;;; Απο τραγουδιστες, οιθοποιους, μοντελα κτλ Εγω απο Ελληνες θα πω τον Κώστα Μαρτακη!! Και απο Ξενους τον Robert Pattinson!! Πήγαινε στο θέμα: Ποιον ή Ποια θα θέλατε στο κρεβάτι σας;; |