Μήνυμα στις 25/6/2011 στις 02:37 @Κλάψιμο
Εγώ έχω 1 χρόνο και κάτι σχέση από απόσταση την βλέπω από κοντά που και που χμμ δηλαδή τα έχουμε τόσο και έχουμε συναντηθεί κάνα 10 φορές ιδικά όταν συναντιόμαστε το τι σεξ πέφτει άλλα όταν δεν συναντιόμαστε είναι τα τηλεφωνικά και οι κάμερες. Λοιπόν Αν εσύ βρήκες κάποιον με τον οποίο επικοινωνείτε, έχετε κοινά, σε κάνει να γελάς, σου βγάζει έναν πολύυυ ωραίο εαυτό και τελοσπάντων είσαι πολύ ερωτευμένη/ος μαζί του ή έχεις φτάσει σε σημείο να τον αγαπάς κιόλας...ποιο είναι το πρόβλημα; Όλα είναι σχετικά. Υπάρχουν ζευγάρια που δεν τους χωρίζει απόσταση, έχουν όμως ψυχική απόσταση. Υπάρχει και το θέμα της ζήλειας, αλλά αυτό έχει να κάνει με το πόσο ώριμος είναι ο άλλος...κι αυτό εσύ το βλέπεις από πριν αλλά και όσο μιλάτε. Επίσης, ο άλλος/η αν θέλει να σε κερατώσει, θα το κάνει ακόμα κι αν μένει 2 στενά κάτω απ' το σπίτι σου. Τώρα είναι και το θέμα της σωματικής επαφής, όποια κι αν είναι αυτή. Σχετικά μ' αυτό έχω να πω ότι δεν είναι το πρωτεύον και βασικό στοιχείο σε μια σχέση. Εξάλλου μέχρι να ειδωθείτε, θα επιθυμεί ο ένας τον άλλον κι αυτό είναι κάτι που εξιτάρει. xD Τέλος, υπάρχει το τηλέφωνο, το Skype, το MSN... Και είναι τόσο όμορφο να κάνετε όνειρα για το μέλλον και για μια προοπτική του να είστε κάποια στιγμή κοντά. Προσωπικά το βρίκω πολύ γλυκό. Αναδεικνύει το πόσο αληθινή μπορεί να είναι μια αγάπη/σχέση και αν αντέχει στις δυσκολίες. Αν δεν είναι αληθινή και δεν αντέχει, δεν τίθεται μόνο το θέμα της απόστασης, αλλά και ένα σωρό άλλα. Πήγαινε στο θέμα: απόσταση
Μήνυμα στις 25/6/2011 στις 02:13 @Διάφορα
death note, bleach, naruto, elfen lied, pokemon
Πήγαινε στο θέμα: Ποιο θεωρείτε το καλύτερο Αnime;;; |