Μήνυμα στις 24/6/2011 στις 11:56 @Διάφορα
επίσης σε κάθε σκυλί παίζει σημαντικο ρολο η ανατροφη!δεν υπαρχουν επιθετικα σκυλιά!φιλη μου έχει ντοπερμαν που παιζει με το κανις της και το κανις το διωχνει!επισης συνεχεια πεφτει ανασκελα για χαδια!σκυλια που εχουν σκοτωσει ειναι τα πιτμπουλ και τα ροτβαιλερ που και παλι απο λαθος ανατροφη!οι 2 τελευταιες ρατσες στην Αμερικη ανεβαζουν και τα ασφαλιστρα του ιδιοκτητη λογω αυξημενης επικινδυνοτητας!φιλος μου παλι έχει ροτβαϊλερ και ειναι το πιο ησυχο και φιλικο σκυλι!το δικο μου ειναι 10 φορες μικροτερο και του πουλαει μαγκιες χωρις εκεινο να κουναει καν το κεφαλι του!
Πήγαινε στο θέμα: Σκυλιά και ράτσες
Μήνυμα στις 24/6/2011 στις 11:49 @Διάφορα
δεκ αρκεί το σκυλί να είναι μόνο μικρό!εξαρτάται τον χαρακτήρα σου (δραστηρια η όχι) αν υπάρχουν μικρά παιδιά καποια σκυλιά δεν ειναι τόσο υπομονετικα και δεν ανταποκρίνονται κόσμια!επίσης υπάρχουν μικρά σκυλιά που φαινομενικά κάνουν για διαμερισμα αλλα τελικα οχι.ασ πούμε πχ τα τζακ ρασελ εχουν τόση ενεργεια μέσα τους που αν ζουν σε διαμέρισμα πρέπει κατα την διαρκεια της βόλτας να τρέχει πολύ ελεύθερο!τα γιορκσαϊρ ειναι ήρεμα σκυλακια αγκαλιας.δεν θα ελεγα το ιδιο για τζακ ρασελ!επίσης πριν πάρεις σκύλο κοίτα την ικανότητα του να εκπαιδευεται και αν είσαι προθυμος να προσπαθήσεις πολύ! εγώ προσωπικά εχω μίνι πινσερ(οχι τόι)!αρκετα ζωηρό σκυλι!στα 2 του χρόνια παιζει ακομα σαν κουτάβι!εκπαιδευτηκε ευκολα ασυνηθιστο για την ρατσα)αν και μου κοστισε μερικα σαλάμια!αρκετα λαιμαργο και πολυ κακο με τα παιδια!πολυ προαστατευτικο, πολυ καθαρο, δεν κλαει οταν λειπουμε, δεν κατουραει μεσα..προσοχή στον εκτροφεα! οσο ξερω απο το δικο μου σκυλι εξοδα πολλα δεν εχει!τροφη δεν ειναι αναγκη να παιρνεις και την πιο ακριβη!εξοδα σε κτηνιατρο αναλογα!προσεξε τα γενετικα προβληματα υγειας καθε ρατσας!το δικο μου εχει εμφανισει λιγα δερματικα προβληματα και εκει τα σταξαμε αρκετα!και στη στειρωση εννεοειται!αλλα οσο πιο μεγαλο το σκυλι τοσο αυξανονται τα έξοδα σε τροφη! όσα αναφέρω σε χαρακτηριστικά ράτσας διαφέρουν απο σκύλο σε σκύλο και δεν ειναι απόλυτα! Πήγαινε στο θέμα: Σκυλιά και ράτσες |