Μήνυμα στις 28/2/2012 στις 15:49 @Sex
Κάτι έχω ακούσει για τα κοτόπουλα αλλά δεν νομίζω να πάρει και 3 πόντους το στήθος.Επίσης δεν είναι αναγκαίο να έχει μεγάλο στήθος για να αρέσεις σε κάποιον.Παράδειγμα στην τάξη μου έχω μία κοπέλα με μικρό στήθος αλλά της το συμπληρώνει η ομορφιά της και ο ωραίος πισινός της.Και πολλά αγόρια την προτιμούν από κάτι άλλες με μεγάλο στήθος.
Πήγαινε στο θέμα: Μικρό στήθος
Μήνυμα στις 4/2/2012 στις 00:10 @Sex
Α οκ, Νόμιζα ότι ήταν 2. Πήγαινε στο θέμα: Απο που βγαινει η περιοδος
Μήνυμα στις 3/2/2012 στις 17:33 @Sex
2 είναι η τρύπες(από όσο ξέρω) 1:ο κόλως 2:ο κόλπος. Από όσο ξέρω από τον κόλπο βγαίνει το αίμα. Πήγαινε στο θέμα: Απο που βγαινει η περιοδος
Μήνυμα στις 23/1/2012 στις 14:38 @Sex
Παιδιά εμένα απλά εμφανίζεται μόνο πάνω το κεφαλάκι, και φένεται σαν να είναι χοντρό το πουλί μου και δεν κατεβένει άλλο...
Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι
Μήνυμα στις 22/1/2012 στις 15:50 @Sex
Ήθελα να κάνω μία ερώτηση, αν κάποιος έχει πρόβλημα με το πετσάκι δεν εμφανίζεται το κεφαλάκι και έρθει σε επαφή με γυναίκα αλλά φορώντας προφυλακτικό τι μπορεί να πάθει;
Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 00:56 @Sex
Καλησπέρα φίλε...Μην το πιέσεις τον μικρό...Εγώ μόνος μου μία φορά είδα τον πατέρα μου και από τότε μόνο όρθιος...Απλά όταν κατουράς άφηνε την πόρτα ανοιχτή και άμα περάσει και το δει θα το κάνει και αυτός...Γιατί θέλει να κάνει ότι και οι μεγάλοι.Εγώ στα 4 έμαθα να το κάνω :)
Πήγαινε στο θέμα: πατερας
Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 03:38 @Sex
celebrity με τα 1000 χαχα +1!!! Πήγαινε στο θέμα: Best Celebrity Ass Ever
Μήνυμα στις 22/6/2011 στις 23:31 @Sex
φίλε το να ξυρίζεσε είναι δικό σου θέμα.Εγώ παράδειγμα που αθλούμε βλέπω τον προπονητή μου και δεν έχει πουθενά τρίχες ούτε πλάτη ούτε στήθος πουθενα.Αλλά κανείς δεν τον λέει γκέυ...
Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες παντού
Μήνυμα στις 20/6/2011 στις 13:50 @Sex
επίσης ξέχασα να πω πως με γουστάρει μια φίλη της.Και λογικά δεν παίζει να χαλάσει την φιλία της.
Πήγαινε στο θέμα: μοθ αρέσει μία φίλη μου |