Μήνυμα στις 19/6/2011 στις 20:01 @Sex
κ ομως παιδια ειναι αληθεια μπορει να σπασει ακομα κ με ενα δαχτυλο..αναλογος με το ατομο κ τον τροπο που θα γινει(το λεω απο προσωπικη εμπειρια)..κοιτα να εισαι τρυφερος κ οπως ειπαν τα παιδια...χρειαζονται αρκετα προκαταρκτικα για να υγροποιηθει και να νιωσει ανετα κ οχι να ειναι αγχομενη γιατι αλλιως δε θα το απολαυσετε...οσο για το να κατευεις για στοματικο.. θα πρεπει να γνωριζεις αν ειναι ανετη σε αυτο..πολλες κοπελες ειδικα οταν ειναι η πρωτη φορα(μπορει το να την γλυφεις να ειναι απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις γ αυτην) αλλα την πρωτη φορα μπορει να κομπλαρει..ξεκινα με προκαταρτικα και σιγα σιγα να την αναβεις..να κατευεις πρως τα κατω να δεις πως αντιδραει..οταν ειναι παρθενα θα πρεπει να κανεις την αρχη με δαχτυλο για να ανοιξει λιγο ο κολπος αλλα αυτο θα πρεπει να γινει ηρεμα οχι "αγρια" οπως θα μπορεις να το ζεις μετα απο καποιο διαστημμα...ελπιζω να σε καλυψα καπως
Πήγαινε στο θέμα: η κοπελα ειναι παρθενα
Μήνυμα στις 19/6/2011 στις 19:33 @Sex
οι γιατροι δεν ειναι λυση παρα μονο αν υπαρχει πραγματικα προβλημα..οταν το ζητημα ειναι ψυχολογικο εξαρταται απο τους ανθρωπους που το ζουνε και την ελευθερια που υπαρχει μεταξυ τους..οταν δυο ανθρωοποι αντιμετωπιζουν κατι τετοιο δε πρεπει ποτε να εμφανιζεται στην σχεση σαν προβλημα...η συζητηση ειναι ο καλυτερος γιατρος..και δοκιμασε απλα να νιωθεις ελευθερος κ οχι να καταπιεζεις τον εαυτο σου...στον ερωτα δεν υπαρχει "σκεφτομαι" απλα αφηνεις τα σωματα να δημιουργησουν το παθος και να προελθει η επιθυμια
Πήγαινε στο θέμα: ΣΕΞ προβλημα
Μήνυμα στις 19/6/2011 στις 19:29 @Sex
Καλισπερα Hast...εγω ειμαι 20 χρονων σιγουρα δεν εχω ζησει ακομα την ζωη οπως την εχεις ζησει αλλα πιστευω σε καποια θεματα εχω οριμασει αρκετα μεσα απο τισ εμπειριες που εχω ζησει...πραγματικα πιστευω πωσ το "προβλημα"ειναι ψυχολογικο..και ουσιαστικα δεν εινα προβλημα απλα ειδος αγχους κ εινα μονο μεσα στο μυαλο σου..καταλαβαινω πως ειναι να εισαι με εναν ανθρωπο κ να αντιμετωπιζεις προβληματα..δε πιστευω πως μετα απο το διαστημα που δεν ειχες κανει σεξ ι επιθυμια σου για σεξ ελλατωθηκε..απλα διμιουργειται ψυχολογικη ανισσοροπια αρχιζεις εχεις αμφιβολιες πριν κανεις την πραξη και ολο αυτο γιατι το σκεφτεσαι μεσα σου...αντιμετωπισα αρκετα προβλιματα με την κοπελα μου και το μονο π εχεις να κανεις ειναι να νιωσεις πιο ελευθερος και εσυ κ η γυναικα σου να συζητησετε το θεμα και να μιν καταπιεζεις ποτε τον εαυτο σου...να κοιτας να περνας οσο χρονο μπορεις με την γυναικα σου κ να μιν σκεφτεσαι το σεξ απλα να αφησετε να γινει απο μονο του..ακομα κ εκει που απλα την κρατας αγγαλια και βλεπετε τηλεοραση μπορεις να διμιουργησεις μια ατμοσφαιρα που να σας προσελκησει στην πραξη..πιστεψε με θα ζησεις τον ερωτα ετσι οπως το θελουν τα σωματα σας κ οχι οι σκεψεις Πήγαινε στο θέμα: ΣΕΞ προβλημα |