Μήνυμα στις 17/12/2011 στις 12:33 @Flame
Ενα σκουπίδι που θέλει να τραβήξει γκόμενες και το παίζει πως είναι φανατικός οπαδός μια ομάδας.
Πήγαινε στο θέμα: χουλιγκαν
Μήνυμα στις 17/12/2011 στις 12:24 @Διασκέδαση
o 2pac ήταν απίστευτός.Πρώτος στο είδος του.Αγαπούσε πολύ τη μητέρα του και ήθελε να σκοτώσει όλους τους υπόλοιπους που κάναν τη ζωή του δύσκολη.Δεν ξέρω πως το εννοείς το αν ήταν καλός ή όχι.Είναι πολύ σχετικό.Πάντως το δεύτερο που ανέφερες δεν ήταν σίγουρα.Αν ακούσεις τα τραγούδια του και το νόημα που περνάει μέσα απ'αυτά θα καταλάβεις τι εννοώ.Κάνε τον κόπο μια μέρα και προσπάθησε να τον ανακαλύψεις μόνος σου.Ο καθένας έχει τις απόψεις και τις εμπειρίες του.Προσωπικά πάντως πιστεύω πως ήταν θρύλος.
Πήγαινε στο θέμα: 2pac
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 23:12 @Διασκέδαση
Αν θες κατι να σε χτυπησει κεφαλι , πιες 2-3 μπυροσφηνα καπακι. Τωρα σφηνακια, βαρυ ειναι το τζακ-τραμπουι-μεταξα .
Πήγαινε στο θέμα: σφηνακια
Μήνυμα στις 30/6/2011 στις 12:02 @Sex
Δουκισσα ή Παπαβασιλειου. και απο ξένες Sienna miller ή olivia wilde. Πήγαινε στο θέμα: Ποιον ή Ποια θα θέλατε στο κρεβάτι σας;;
Μήνυμα στις 12/6/2011 στις 03:03 @Διάφορα
Καλό είναι πάντως να μην πτωχεύσουμε.Και να μην γυρίσουμε στην δραχμή.Γιατί εάν γίνει αυτό , θα υποτιμηθεί η δραχμή, θα δουλέυουμε για ψίχουλα σχετικά με το ευρω, και θα φυγουμέ όλοι μετανάστες.Δηλαδή με λίγα λόγια, ότι έπαθε η Αλβανία πρίν χρόνια.Αλλά και εάν πτωχέυσουμε, μετά απο 10 χρόνια περίπου, η Ελλάδα θα είναι στην ανάπτυξη πάλι.Όποτε εάν είναι να πτωχεύσουμε καλό είναι να γίνει όσο πιο νωρίς γίνεται(Δυστηχώς).Σας προτείνω να δείτε ντοκιμαντέρ για την πτώχευση της Αργεντινής.Μπορείτε να το βρείτε στο youtube.
Πήγαινε στο θέμα: πτωχευση
Μήνυμα στις 12/6/2011 στις 02:55 @Διάφορα
Έκανα παλία ισπανικά γιατί μου άρεσαν πολύ σαν γλώσσα αλλα και επειδή η κοπέλα μου ήταν ισπανίδα.(Η μαμά της δηλαδή).Είναι πολύ εύκολα στην ανάγνση.Σκέψου οτι στην πρώτη ευδομάδα μπορούσα να διαβάσω κατευατά ολόκληρα.Δεν είναι δύσκολη σαν γλώσσα.Σε 2 χρόνια μπορείς να πάρεις πτυχίο.Και μετά εάν κάνεις μία χρονία ιταλικά , τα έμαθες κίολας.Γενικά θα σου πρότεινα να αρχίσεις.Αλλά ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ.Ξεκίνα με το καλό όταν θα είσαι φοιτητής.Γιατί και να τα τελειώσεις νωρίς, θα τα ξεχάσεις.Όπως έπαθα εγώ.Έκανα πρίν 4 χρόνια, και τα παράτησα, επειδή τα παράτησε ο κολλητός μου ( ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ) και τώρα θυμάμαι μόνο τα βασικά.
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω ρε παιδιά?
Μήνυμα στις 12/6/2011 στις 02:39 @Sex
Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι η τριχοφυία γύρω απο το πέος δεν μου αρέσει και σαν θέμα αισθητικής αλλά και γενικά.Έτσι συχνά τον ξυρίζω.Χθές , καθώς είδα οτι οι τρίχες είχαν μεγαλώσει, τον ξύρισα με την ξυριστική μηχανή.Καθώς είδα ότι,είχα μεγάλες τρίχες και στους όρχεις, τα πήρα λίγο με την μηχανή.Όμως κόπηκα, λιγάκι και έτρεξε λίγο αίμα.( Έλαχιστο, 4-5 σταγονίτσες)Έριξα λίγο νερό και μετά έβαλα λίγο σκόνη talk (ή όπως αλλίως λέγεται αυτό που βάζεις στο ερεθισμένο δέρμα-όταν συγκαίγεσε).Καθώς το συζητούσα με έναν φίλο μου , μου είπε οτι εκεί υπάρχουν πολλά αγγεία , και ότι ήταν πολύ επικύνδυνο, ακόμα και να μείνω στείρος.Αληθεύει αυτό ; και εάν ναι τι θα πρέπει να κάνω;
Πήγαινε στο θέμα: Κόπηκα στους όρχεις. |