Μήνυμα στις 15/10/2011 στις 19:46 @Μηχανήματα
ξερετε καμια ταινια που να ειναι τρομαχτικη μεν αλλα να μν εχει αιματα και σεξουαλικα?
Πήγαινε στο θέμα: ξερετε καμια ταινια?
Μήνυμα στις 24/9/2011 στις 18:45 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια ειναι αντιεσθητικο το σκουλαρικι στον αφαλο? γιατι?
Πήγαινε στο θέμα: σκουλαρικι στον αφαλο
Μήνυμα στις 24/9/2011 στις 18:42 @Διάφορα
ναι.. εγω εχω ισσιωτικη philips 50ευρω με κεραμικες πλακες και την εχω δυο χρονια και ειναι ακομα μια χαρα..και ισιωνει και γριγορα..καλυτερα να παρεις μια που να αξιζει και ας δωσεις παραπανω..γιατι θα σ καιει και το μαλλι..και θα σου πεφτει πολυ..
Πήγαινε στο θέμα: Ίσιωμα μαλλιών
Μήνυμα στις 24/9/2011 στις 18:38 @Διασκέδαση
ποια ειναι η πιο ωραια ταινια που εχετε δει..? απο διαφορεσ κατηγοριεσ κομωδιες,δραση,περιπετεια,μυστηριο..γιιαα πειτεε Πήγαινε στο θέμα: καλυτερη ταινια
Μήνυμα στις 26/8/2011 στις 15:57 @Sex
Παιδια εμενα μου εχει συμβει μια φορα..ειμασταν σε μια σταση που τα ποδια μου ειναι πανω στους όμους του..και ετσι εμπαινε αρκετα μεσα..και ενιωθα πολυυ περιεργα..ενοω μου αρεσε αλλα ηταν σαν να μου ερχοταν να κατουρισω..και βγηκε πολυ υγρο..δεν ξερω τι ηταν..εγω νομιζα οτι κατουρησα..αλλλα μετα διαβασα σε μια ιστοσελιδα για αθτο και ελεγε οτι πολλες γυναικες νομιζουν οτι κατουρανε εκεινη την τιγμη και γιαυτο σταματανε..και εγω στην αρχη ελεγα "μη μη σταματα" και ακομα δεν νιωθω ανετα καποιες φορες..αλλα ειναι φυσιολογικο
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικεια εκσπερματωση
Μήνυμα στις 11/8/2011 στις 17:44 @Sex
χαχαχ μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες..;)
Πήγαινε στο θέμα: φοβος εκγυμοσυνης
Μήνυμα στις 11/8/2011 στις 17:23 @Sex
ναι αλλα αν προσπερματικα που λενε βγαινουν απο την αρχη τ σεξ τοτε υπαρχει πιθανοτητα..ειναι πριν εξπερματωσει η απο την αρχη τ σεξ? και ρωτησα το αγορι μ για ν ειμαι σιγουρη κ ειπε δεν ηταν περισοτερο απο 5 λεπτα αυτο που καναμε
Μήνυμα στις 10/8/2011 στις 22:20 @Sex
Παιδιάαα...τι να κανωω..? αρχισαμε με τ αγορι μου να τ κανουμε χωρις προφιλακτικο αλλα για πολυ λιγο στην αρχη..μετα εβαλε και συνεχισαμε..δηλαδη το πολυ 10-15 λεπτα..μπορεις να μεινεις εγκυος με τοσο λιγο..?
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 16:42 @Sex
Και μενα μου γινεται συνεχεια..την πρωτη φορα ομως ντραπηκα τοσο πολυ γιατι ηξερα οτι το εκανα εγω αλλα δεν ηταν αυτο που φενοταν και λεω τωρα θα με παρεξηγησει αλλα τελικα ειναι φυσιολογικο γιατι γινεται καθε φορα οποτε..
Πήγαινε στο θέμα: παράξενος ήχος την ώρα του σεξ.
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 16:35 @Sex
ταν λεω δεν ξετρελαθηκα ενοω δεν μτ άναβε και πααρα πολυ...ισως επειδη σκεφτομουν αν του αρεσει η όχι..
Πήγαινε στο θέμα: αρέσει στους άντρες το στοματικό? |