Μήνυμα στις 20/6/2011 στις 00:53 @Sex
Κανονικα τουλαχιστον ετσι ειχα πει η παιδιατρος στην μητερα μου πρεπει οποτε κανεις μπανιο να τραβας πισω τη βαση του πεους ωστε να αποκαλυφθεο ολο τα κεφαλακι του πεους και να πλενει τριβοντας απαλα με το χερι σου την περιοχη ολη για λογους κυριως υγειηνης ωστε να μην αναπτυχθουν μικροβια και για τον λογο να μην παθεις καποια ασθενεια.΄:) Ποστευω να βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: Βαλανος
Μήνυμα στις 20/6/2011 στις 00:43 @Sex
αυτο που λετε για milking the prostate ειναι καταπληκτικο. Το κανω πολλες φορες. ;) ;) Η γενικη ιδεα εαν δεν κανω λαθος ειναι οτι ο προστατης ειναι ενα πολυ ευαισθητο οργανο και ενα απο τα κυρια στην παραγωγη σπερματος αλλα και στην εκσπερματωση οποτε η διεγερση του προκαλει 2 πραγματα τα οποια νομιζω θα θελει ο καθενας! 1.Χυνεις περισσοτερο 2. Ο οργασμος σου ειναι πολυ πιο δυνατος και καλυτερος Να το δοκιμασατε. Ψαξτε το στο google γιατι το θεμα δεν ειναι απλα να βαλεις 1 - 2 δακτυλα μεσα (οχι οτι αυτο δεν θα κανει και τιποτα για και το εντερο ειναι ευαισθητο απλως δεν θα εχεις τοση μεγαλη διαφορα οση με τον προστατη) αλλα να ακουμπησεις και κατα καποιο τροπο να τριψεις τον προστατη . Α... και γενικα μιλωντας με αφορμη τις απαντήσεις του silisav1 χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν αλλα σε καμια περιπτωση αυτο δεν σε κανει η ειναι gay. Αυτο ειναι απλα μια μεγαλη προκαταλυψη κυριως (και κατα ενα βαθμος θα ελεγα και ρατσιστικο) την οποια την εχουν οι περισσοτεροι straight που νομιζουν οτι το παραμικρο παραξενο ή διαφορετικο ειναι gay. Α και να το θεσω και αλλιως. Ειναι κατι που θα κανεις εσυ ο ιδιος για να ευχαριστησεις τον ιδιο σου τον ευατο. Για πιο λογο τοτε να ειναι gay? Επειδη ολοι εχουν ταιργιαξει τον ορο gay με μια πο***σα στον κ*λο και οτι ολα ειναι σχετικο με αυτο? Δηλαδη αν αυτο θεωρειται gay η μαλακια γιατι δεν θεωρειται? Τι ειναι αυτο που διαφερει αναμεσα σε αυτα τα δυο. Και εκτος αυτου υπραχουν χιλιαδες αντρες στο κοσμο που το κανουν αυτο καποιοι μονοι τους και καποιοι την ωρα του σεξ απο την συντροφο ακριβως για τον λογο οτι τους κανει να χυνουν περισσοτερο αλλα και να εχουν καλυτερο οργασμο.... Αυτα ειχα να πω. Και να δω. Ας μου εξηγησει καποιος με λογικα επιχειρηματα γιατι πρεπει να θεωρειται gay αυτη η πραξη η οποια δεν ειναι κιολας. Απλως καποιοι το πιστευουν επειδη δεν μπορουν να δεχθου ν κατι το διαφορετικο. Ακουω... Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι Αυνανισμού για άντρες
Μήνυμα στις 7/6/2011 στις 17:54 @Sex
Χωρίς να θέλω να θίξώ κάποιον αλλά αυτό Gray είναι από λιγάκι προς εντελώς προσβλητικό. Κατ'αρχάς, το πόσο εύκολα καυλώνει κάποιος έχει να κάνει με τον ευατό του και μόνο. ΄Τον κάθε άνθρώπο τον ερεθίζει κάτι συγκεκριμέμο οπότε αυτό θα τον "συκώσει" και πιο εύκολα. Και δεύτερον, το να είναι κάποιος Gay/Bi/Straight δεν έχει να κάνει με τ ι π ο τ α με με τις ορμόνες. Κάποιος δεν είναι gay επείδη έχει διαφορετικές ορμόνες από κάποιον άλλον.(Επιστημονικά μιλώντας). Το να είσαι Gay/Bi/Straight έχει να κάνει με σ'ένα και με τις προτιμήσεις σου. Είναι κάτι που το επιλέγεις εσύ και όχι κάποιο γενετικό λάθος (Προσωπική άποψη) Πήγαινε στο θέμα: Απορια , Στυση
Μήνυμα στις 7/6/2011 στις 17:38 @Sex
Τις περισσότερες φορές έτσι την παίζω. Βάζουμε και οι δύο κάμερα και βαράμε. Με καυλώνει πολύ!! :) Ήθελα να ρώτήσω όμως το άτομο που μιλάγατε ήταν Έλληνας ή ξένος? Θέλω πολύ να δοκίμασω με Έλληνα (εννοείται με κάμερα) αλλά δεν μπορώ να βρω πουθένα. Έχω βρει πάρα πολά chat rooms αλλά όλα είναι ξένα.... Πήγαινε στο θέμα: chat και αυνανισμός
Μήνυμα στις 7/6/2011 στις 17:33 @Sex
Την είχα παίξει και 8 φορές. Δεν έννιωσα κάποιο πόνο εκτός απο το κεφάλι του π**** Υ.Γ. Με τον αυνανισμό μιώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου του προστάτη καθώς "καθαριζει" (πολύ μη επιστομονικά) ο προστάτης όταν χύνεις. Οπότε άλλος ένας λόγος για να την παίζεις όλη μέρα ;) Πήγαινε στο θέμα: 3 φορες τραβηξα
Μήνυμα στις 7/6/2011 στις 17:27 @Sex
Εγώ χρησιμοποιούσα χαρτομάντηλα αλλά τώρα πάντα χύνω πάνω μου. Βέβαια χωρίς να θελω να το πενευτώ χύνω πάρα πολύ και με δύναμη οπότε δεν μου είναι εύκολο να χρησιμοποιώ χαρτομάντηλα. Τελευταία την έχω βρει με το μπουρνούζι μου. Συνήθως την παίζω στην καρέκλα του υπολογιστή βλέποντας τσόντες οπότε απλώνω το μπουρνούζι σ'όλη την καρέκλα και χύνω και όπου πάνε... κοιλιά...στήθος....πρόσωπο....
Πήγαινε στο θέμα: που να χυσω; |