Μήνυμα στις 4/6/2011 στις 02:35 @Sex
εμενα προσωπικα οταν το εκανα στο αγορι μου μου αρεσε.στην αρχη βεβαια ξεκινησε για να τον ευχαριστησω αλλα μετα ηταν μια απολαυση.τωρα αναφορικα με τη μυρωδια δεν ειχα ποτε αντιμετωπισει προβλημα ουτε μ ετο μεγεθος.τις πρωτες φορες,2-3,δε χωρουτσα ολο αλλα μετα ολοκληρο αν και ηταν μεγαλο
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτιση για κοριτσια!
Μήνυμα στις 4/6/2011 στις 01:48 @Sex
παιδια μην τρελαινεστε.αρχικα δε γινονται ολα τοσο βιαστικα ωστε να μην προλαβεις να δεις αν ο αλλος φορεσε προφυλακτικο ουτε θα βρισκεσαι λογικα υπο πιεση οποτε το ζητας.απαντω σε μια κοπελα πανω.τωρα η ηληκια ανηκει στις προσωπικες υποθεσεις του καθενος.εγω παντως το εκανα στα 15 πονεσα φριχτα αλλα τωρα cool
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
Μήνυμα στις 4/6/2011 στις 01:33 @Sex
γιατι τελικα ομως παραμενεις με τον αλλον φιλο και δε γινεσαι ζευγαρι?η δυναμη της συνηθειας η η ιδιαιετεροτητα του ολου θεματος??εσεις τι ηληκιες εχετε??
Πήγαινε στο θέμα: Φιλικο σεξ!
Μήνυμα στις 4/6/2011 στις 01:26 @Sex
εντωμεταξυ και οι δυο φορες ηταν σε αυτοκινητο Πήγαινε στο θέμα: Φιλικο σεξ!
Μήνυμα στις 4/6/2011 στις 01:24 @Sex
και τις δυο αλλα αυτυχως ειχαμε απομονωθει...χαχαχ με το αγορι μου χωρισαμε.παιδια δεν ξερω εσεις πως νιωθατε αλλα εγω τελικα ενιωθα απαισια!!καθε νυχτα εβλεπα στον υπνο μου διαφορες καταστασιες στις οποιες εγω παντα η κερατωνα η τα εφτιαχνα με παντρεμενους η δεν ξεκαθαριζα τυην κατασταση και στο τελος παντα με κανανε λεκτικως σκουπιδι.χαχα
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 21:31 @Sex
παντως το σεξ ηταν τοσο αγριο που ενιωσα λες και ο φιλος μου ηθελε να μου δειξει πως και εγω ειμαι καλος εραστης,επειδη με βλεπεις σα φιλο?
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 21:23 @Sex
paidia i audrey eimai alla me kapoion tropo exasa ton kodiko moy kai anagkastika na ftiakso kainourio logariasmo.ego eimai dekaokto kai os ek toutou o filos moy 21.kalytera vevaia pou argisa na apantiso giati exo kai ekselikseis.me to filo mou ksanaegine mia fora kai pragmatika an i proti fora itan teleia...auti ti na po!!!!!vevaia autos leipei tora.milame sto tilefono alla kanonika opos prin kai den exoume pote sizitisei gia autes tis dyo fores.xthes mou eipe pote tha pao na me filoksenisei spiti tou...eseis ti lete na pao kai as kaei kai to pelekoudi??a kai oson afora peri erotos oxi den eimai erotevmeni alla oute me perna adiaforos oppos katalavainete!!!ti lete na ginei?diladi tha eimaste xoria kai opote vrethoyme monoi tha ginetai i nixta tou agiou vartholomaiou??kai autos ti lete na skeftetai??polla anapantita erotimata.ksaxasa na po pos oute ki emeis valame profilaktiko kai malista ti mia fora eixa kai aksyrista podia kai den eniosa oyte stigmi asxima.tora peste mou tha to evriska auto me opoindhpote allon?oute kai stuos ypoloipooys tis pareas exoyme pei kati.ama den kaneis sex me ton diko soy anthropo tote m epoion??paidia xilia siggnomi gia ta greeklish ksexastika alithia Πήγαινε στο θέμα: Φιλικο σεξ! |