Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 18:33 @Ftou.gr admin
παρερμηνευεις καποια πραγματα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανεις. καταρχας ναι, το συγκεκριμενο ποστ εννοουσα. οσον για αυτο που λες "εξωθηση σε πορνεια" μαθε πως αυτο σημαινει να εξωθεις ενα ανηλικο να εκδιδεται. προφανως και ολοι καταλαβαινουν την διαφορα!οι ηθικολογιες δεν ειναι ιδιον του χαρακτηρος μου, απο την αλλη δεν μπορω να βλεπω πραγματα των ακρων, και δη οταν αυτα αφορουν ανηλικα παιδια. ναι, μπορω να καταλαβω τον ενθουσιασμο, και ναι, μπορω να καταλαβω την σεξουαλικη ελξη, ή οπως αλλιως εσυ την ονομαζεις.απλα σε ενα φορουμ πρεπει να υπαρχουν ατυποι ισως (? )κανονες. πιστευω πως ματαια στρεφεσαι εναντιον μου. το γνωριζω πως απαγορευονται οι γνωριμιες, αρκει μονο αυτο νομιζεις? εφοσον ειναι ελευθερος χωρος εκφρασης, τοτε μπορουμε να λεμε ολοι την γνωμη μας, η οποια εν προκειμενω εγινε για καλο σκοπο, και οχι για να εισπραξω ειρωνιες και επιθεσεις απο την διαχειριση, λαμβανοντας σοβαρα υποψιν πως ειναι στην ψυχοσυνθεση των παιδιων να ενθουσιαζονται και να "αντιγραφουν " αν θες συμπεριφορες ή να ακολουθουν λανθασμενες συμβουλες. εαν εκανα κατι κακο, εχετε ολο το ελευθερο να με λιθοβολησετε :) πριν γραψουμε ομως, ας βουταμε λιγο την γλωσσα στο μυαλο:) γεια χαρα Πήγαινε στο θέμα: ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ
Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 01:47 @Ftou.gr admin
διαβαζα ενα ποστ που το κλειδωσατε επειδη ενα παιδι ζητουσε συμβουλες για να "ριξει" ανηλικο που πηγαινε δημοτικο. να σας υπενθυμισω πως ενα ατομο ενηλικιωνεται στα 18. ενα ποστ που διαβασα σημερα αναφεροταν σε ιδιο θεμα, αλλα με κοριτσι 12 ετων.. δεν πρεπει να παρεμβετε? ισως να τηρουνται καποιες ισορροπιες και καποια ορια? εαν πρεπει να διδονται συμβουλες σε παιδια περι σεξ, τοτε να δινονται σωστα, και παντα υπο σκεψη. δεν ειναι δυνατον να ζητανε συμβουλες στην ουσια αποπλανησης ανηλικων και να μην κανετε τιποτα!!!!!παρακαλω να ληφθει σοβαρα υποψιν. Πήγαινε στο θέμα: ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ
Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 01:39 @Sex
την γνωμη μας ζητας και παλι :P πως θα σου απαντησουμε σ αυτο που ζητησες αλλιως? σου ευχομαι να βρεις καποια που να θελει.οτι και να κανεις παντως μην πιεσεις καμια κοπελα.(παρτο σαν φιλικη συμβουλη απο ενα μεγαλυτερο σου ατομο).στην τελικη, υπαρχει και η λυση του οικου ανοχης. Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω?συμβουλες
Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 01:10 @Sex
λες πως δεν την ξερεις την κοπελα καλα, και οτι εχετε ανταλλαξει 2-3 κουβεντες μονο.πιστευεις πως ειναι αρκετο αυτο για να προχωρησετε? επειτα λες οτι την καλεσε ο φιλος σου, αλλα δεν ηθελε να συνεχισουν διοτι δεν την ειχε αναψει αρκετα..παμε καλα? 1η γυμνασιου παει η κοπελα! μικρο παιδι ειναι ακομα! μηπως αυτα θα επρεπε να ερθουν λιγο αργοτερα και προς το παρον να αρκεστεις στα φιλακια και στα χαδακια? δεν ειναι οτι δεν την αναψε ο φιλος σου, ειναι απλα οτι δεν ηταν ετοιμη για κατι τετοιο, ουτε σωματικα, ουτε ψυχολογικα. συμβουλη απο μενα : αφηστε τα πραγματα να ερθουν στο καιρο τους, και μην βιαζεστε να μεγαλωσετε ;) θα το ευχαριστηθειτε περισσοτερο εαν αργησει και λιγακι ;) Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω?συμβουλες
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 00:05 @Sex
ναι, πρεπει να κρατησεις την κορυφη του προφυλακτικου με αντιχειρα και δεικτη, γιατι αλλιως θα μπει αερας και δεν θα εφαρμοζει καλα, με πιθανοτητα να σου φυγει. το να το βαλεις λαθος, ειναι ή αυτη η περιπτωση που σου ειπα, ή να πας να το βαλεις απο την αναποδη μερια. θα το καταλαβεις γιατι δεν θα μπαινει.
Πήγαινε στο θέμα: ερωτησεις για προφιλακτικα
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 21:45 @Sex
kochran99 το προβλημα ειναι πως να της πεις να ερθει στο κρεβατι? 1)λες πως θες να κανεις σεξ, η κοπελα θελει ομως?την ρωτησες? 2)εισαι σωστα ενημερωμενος περι του θεματος η πας στα τυφλα? 3)ποσο καιρο εισαι με την κοπελα?τα κοριτσια θελουν τον χρονο τους πανω σ αυτο το θεμα, και ειδικα οταν ειναι και οι 2 μικροι και απειροι το αποτελεσμα δεν θα ειναι και το καλυτερο. οποτε, θα πρεπει να το θελει η κοπελα για να γινει!!! μην την πιεσεις επειδη ΕΣΥ μονο θελεις 4)σε περιπτωση που θελετε και οι 2, και που εχετε ενημερωθει και οι 2 για τις προφυλαξεις και τα σχετικα, δεν χρειαζεται κανενα νευμα για να ερθει στο κρεβατι!ολα γινονται αυθορμητα.παρε την μια αγκαλια, δωσε της φιλακια, και το ενα θα φερει το αλλο. παρ'ολα αυτα, κατα την γνωμη μου, η ηλικια σου ειναι λιγο μικρη για να ξεκινησεις επαφες.εαν ομως το κανεις, ενημερωσου σωστα προτου το κανεις.και οχι απο φιλους που λενε αρες μαρες κουκουναρες ολοι σ αυτη την ηλικια! :) Πήγαινε στο θέμα: καλο sex
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 19:45 @Κλάψιμο
μου ειχε τυχει πριν 4-5 χρονια κατι αναλογο. ειδα οτι κατι μου εδινε στο χερι ενας πρωην μου, και ηταν τοσο πολυτιμο υποτιθεται που στο ονειρο μου εκλεισα πολυ σφιχτα την χουφτα μου για να μην το χασω. οταν ξυπνησα ειχα την χουφτα μου ακριβως σφιχτα κλεισμενη οπως και στο ονειρο μου.απιστευτα ζωντανο! σε καταλαβαινω! ειναι αυθυποβολη κατα την γνωμη μου. πιεζουμε τον εαυτο μας να μας δωσει ενα "σημαδι" μαγικο οτι υπαρχει ελπιδα με αυτο το ατομο, οτι κατι μπορει να αλλαξει. η συμβουλη μου για σενα : συν αθηνα και χειρα κινει ;) Πήγαινε στο θέμα: τοσο ζωντανο ονειρο
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 17:04 @Διάφορα
δεν εχεις να απολογηθεις σε κανεναν!ουτε σε φιλους, ουτε σε γνωστους, ουτε σε τπτ.γιατι να κρυφτεις?ειναι καλυτερο δηλαδη απο το να τους τα πεις σταρατα σε περιπτωση που σε ρωτησουν? πες οτι θα ξαναδωσεις γιατι ειχες μια ατυχη στιγμη. εξαλλου, απο οτι καταλαβαινω εισαι θεωρητικη. στα λατινικα και στα αρχαια σας πετσοκοψαν.. δεν εχεις να δωσεις λογαριασμο σε κανεναν!ας κοιτανε την δουλεια τους. Πήγαινε στο θέμα: ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 16:59 @Διάφορα
δεν νομιζω να γινεται αυτο, το να μην τα βαλουν δηλαδη. τι κατευθυνση ησουν? φετος επεσαν αρκετα τσιμπημενα θεματα. εαν ειναι οντως φιλοι σου, δεν θα σε "κατηγορησουν" αλλα θα σου συμπαρασταθουν. πες τους πως ολοι εχουμε ατυχιες, αλλα εαν εχουμε καποιο σκοπο στη ζωη μας προσπαθουμε γι αυτον. αλλα εσυ γιατι να τους πεις τετοιο ψεμα?τους φιλους δεν τους κερδιζουμε με τα πτυχια μας, αλλα με την καρδια μας! Πήγαινε στο θέμα: ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ |