Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 15:01 @Sex
Εγω ειμαι 14.... Δεν νομιζεις οτι εισαι υπερβολικος;;;ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ??και συνεχεια;;;τεσπα :P Ουτε εμενα ειναι τοσο ασπρο αλλα ποιο παλια ηταν σχεδον διαφανα.... Καταρχας τα προσπερματικα υγρα ειναι υπερβλοικα λιγα....βγαινουν και χωρις να τα δεις ΚΑΝ μερικες φορες... Πήγαινε στο θέμα: σπερμα?
Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 14:58 @Sex
εγω μια φορα ειχε ΦΟΒΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ καυλες και εχυσα και συνεχεισα λες και δεν ειχα χυσει! αλλα συνιθως μωλις τελειωσω μετα απο κανενα 5νταλετο με 10καλεπτο κανω να ξανασυκωθω :P Πήγαινε στο θέμα: παίξιμο και μετά από πόση ώρα πάλι
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 17:25 @Sex
α0χ00χα αιδια :P Αμα ειναι να την τιναζεις να την σκουπιζεις ομως κιολας Πήγαινε στο θέμα: Κατουρημα
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 17:23 @Κλάψιμο
Λοιπον αν θες φτηνο και να ειναι smartphone σου προτινω το VODAFONE JOY 845 http://www.youtube.com/watch?v=qfz9ikcWRDU ... Εχει λειτουργικο android και μπορεις να επεκτινεις την καρτα μνημης του εως 16 GB! Το ηχειο του ειναι πολυ καλο και εχει φιβερο basso ... Πήγαινε στο θέμα: κηνιτα
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 17:04 @Sex
Πηγα σημερα και με εξετασε η γιατρος... Μου ειπε οτι παω παρα πολυ καλα αλλα μου ειπε οποτε ερχομαι σε στιση να το αγνοω...Αυτο λογικα σημαινει οτι...δεεεεννν για 10-12....Καλη μου υπομονη... ... Οπως και να εχει σας ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ για τις απαντησεις σας!!! Πήγαινε στο θέμα: Μπορώ να αυνανιστώ;
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 20:18 @Sex
Η αληθεια ειναι δεν θελω να ρωτησω γιατι ντρεπομαι και μπορει να πει κατι στους γονεις μου... Αλλα δεν υπαρχει και πιθανοτητα να εξπερματιστω στον υπνο μου;;;Ιδικα που ειμαι τοσο ερεθισμενος αυτες τις μερες..... Και πιστευω θα μου ειχε πει κατι γιαυτο... Αν ξερει και καποιος καλυτερα ας μου πει...:) Πήγαινε στο θέμα: Μπορώ να αυνανιστώ;
Μήνυμα στις 30/5/2011 στις 23:22 @Sex
Εγώ χύνω όπου να ναι....Αμα ο βγάλω πολλά χύσια πάνε στην κοιλιά μου και τα σκουπίζω...αν είναι κανονικά τα χύνω στις τρίχες του πέους μου!:P
Πήγαινε στο θέμα: που να χυσω;
Μήνυμα στις 30/5/2011 στις 23:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι εννοείται....Με εντελώς άγνωστο άτομο...Είχε πολύ φάση.;) Πήγαινε στο θέμα: chat και αυνανισμός
Μήνυμα στις 30/5/2011 στις 22:22 @Sex
Καλησπέρα.Είμαι 14.Προχθές έκανα εγχείριση στον δεξιό μου όρχι διότι είχε γυρίσει γύρο του και δεν αιματονότανε. Βγήκα από την κλινική και μου είπαν οι γιατροί ότι μπορώ να κάνω τα πάντα αλλά προσεχτικά. Τώρα πονάω ελάχιστα μόνο όταν περπατάω λίγο ποιο γρήγορα η κάνω κάποια παράξενη κίνηση. Όμως τι να κάνω και εγώ ερεθίζομαι κάποιες φορές και με πιάνει στύση και θέλω να "ξεσπάσω".... Θέλω να μου πει κάποιος που ξέρει αν μπορώ να αυνανιστώ...Θα έχω κάποιο πρόβλημα ;;;; Ευχαριστώ πολύ... Πήγαινε στο θέμα: Μπορώ να αυνανιστώ; |