Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 14:45 @ Sex
Έγραψε:(maR189@05 Ιανουαρίου 2011)
Έγραψε:(TRaF@04 Ιανουαρίου 2011)
Έγραψε:(silisav1@03 Ιανουαρίου 2011)
Έγραψε:(agelaki1@03 Ιανουαρίου 2011)
Παω 2α γυμνασιου και στην ταξη μου τα αγορια ειναι λιγο χαζοχαρουμενα να το πω,λιγο ιλιθια τελοσπαντων. Και εγω στην ταξη μου κανω περισσοτερο παρεα με τα κοριτσια...
Το θεμα ειναι οτι ποσο φιλος μπορει να ειναι ενα κοριτσι με ενα αγορι και ποσο ενα κοριτσι θα μοιραστει τα μυστικα της με ενα αγορι...?
Παρολαυτα στο φροντηστηριο αγγλικων και στο δημοτικο εκανα παρεα καθαρα με αγορια γιατι ηταν πολυ εξηγημενα και cool!
Παιδια εχετε facebook? Νομιζω ειμαστε στην ιδια κατασταση, εσεις τι κανετε για να το καταπολεμησετε αυτο?
Αλλα σε μια εκδρομη οταν ειναι 10 κοριτσια μαζεμενα και λενε κοριτσιστικα πραγματα σας φαινεται ωραιο να υπαρχει και ενα αγορι..?
Γι'αυτο πολλες φορες νιωθω μονος μου και οταν σκεφτομαι πραγματα που κανουν τα αγορια μαζι που δεν μπορει ενα αγορι και κοριτσια να το κανουν μαζι στεναχωριεμαι και σκεφτομαι οτι δεν προκυται να ζησω ολες αυτες τις ωραιες στιγμες που ζουν καποια αγορια(μαλακιες στις εκδρομες,μπιλιαρδα κλπ...)
Στο σχολειο στο κατω κατω περναμε την μιση μας μερα. Εγω νιωθω ανετα με τα κοριτσια και μπορω να πω καποια μυστικα μου αλλα το ποσο ανετα νιωθουν αυτες απεναντι μου δεν μπορω να το ξερω...?
Το ξερω οτι ειναι δυσκολο να με συμβουλευσεται πανω σε αυτο το θεμα αλλα please χρειαζομαι την αποψη σας και τις συμβουλες σας...!!!
ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΟΣ
ολα,οσα ειπες,ΟΛΑ συμβαινουν ακριβως σε εμενα!
μονο π εμενα για αυτον τον λογο με κοροιδευουνε κ ολας..εγω παω 3η γυμνασιου...
εχω κανει ενα ποστ στο emo :/
και εμενα με κοροιδευανε μεχρι περσυ....με αποκαλουσανε gay-αδερφη κλπ...μεχρι καποια στιγμη νομιζα πως ειχαν δικιο αλλα μετα το καλοκαιρι καταλαβα πως ελεγαν βλακειες....φετος δεν με κοροιδευουν...(ετσι νομιζω τουλαχιστον αν το κανουν το κανουν πισω απ την πλατη μου και δεν με πειραζει τοσο...)βεβαια ακομα και φετος οποτε πετανε καμια σποντα μπροστα μου με ενοχλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.....σας καταλαβαινω.....
Λοιπον παιδια και εγω ειμαι 2α λυκειου και περνουσα παρομιες φασεις στην ηλικια σας και πραγματικα αισθανομουν πολυ μονος μεχρι που βρηκα την κολλιτη μου που ειμαστε μαζι συνεχεια και τα μοιραζομαστε ολα και μου είναι παρα πολυ εμπιστη..απο περσυ αλλα πιο πολυ φετος αρχισα να κανω παρεα και με αγορια και να κανουμε ολες αυτες τις μαλακιες που λετε αλλα ξερω πως δεν μπορω να μοιρατω οσα θελω μαζι τους..το προσωπο που νιωθο διπλα μου ειναι κοριτσι και αν τους αρεσει!!
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 14:42 @ Sex
Agelaki1 Απο την πρωτη λεξη που εγραψες ενιωθα λες και περιεγραφες την ζωη μου! Βασικα ολα αυτα που ειπατε, τα ζω! Τα αγορια σ αυτην την ηλικια (κι εγω 3η γυμνασιου) ειναι πολυ οτι να ναι, και πολλες φορες μου φαινονται ηλιθια αυτα που λενε, μακαρι να ησασταν στο σχολειο μου, τα λετε τοσο ωραια και συμφωνω, στο σχολειο μου ολα τα παιδια ειναι ελεος, ψαχνω να βρω ανθρωπους οπως εσας να κανω παρεα :-( Ελπιζω και φανταζομαι οτι καποια στιγμη θα βρω! Βασικα ειδα οτι το θεμα αυτο γραφτηκε τον Ιανουαριο, μετα απο τοσους μηνες αλλαξε κατι παιδια? Βρηκατε ανθρωπους να επικοινωνητε?
|