Μήνυμα στις 29/5/2011 στις 18:02 @Sex
Έχει παράξενη γεύση μήπως..; πώς ειναι?
Πήγαινε στο θέμα: Τί αρέσει στους άντρες στο σεξ?
Μήνυμα στις 29/5/2011 στις 15:04 @Sex
Αυτό..να του πέρνω ** μεχρι να τελειωσει δεν το εχω κάνει..αλλά θα τ κάνω..επίσεις δεν ξέρω..εμένα με ανάβει να του πέρνω ** μου άρέσει ρε παιδί μου..και αυτός μου έχει κανει αλλά δν μπορω να πώ οτί τρελάθηκα κιόλας..αλλά δεν ξέρω κατα πόσο του αρέσει..όταν του έκανα μια φορά μου είχε πεί κιόλας να κάνουμε 69 αλλά δεν ήθελα..δεν θέλω να νιώθει και άσχημα να μην του αρέσει και να μου το κανεί..
Μήνυμα στις 25/5/2011 στις 13:59 @Sex
Ποιά είναι η πιό καλή στάση για να νιώθουν μεγαλη ευχαρίστηση και οι δύο?
Πήγαινε στο θέμα: Η καλύτερη στάση ;)
Μήνυμα στις 25/5/2011 στις 13:17 @Sex
Θα το δούμε πόσο θα αρέσει και στον ίδιο..θα το κάνω μία απο τις επόμενες φορές..και για πείτε μου σε ποιά σημεία σας αρέσει να σας χαιδεύουν να σας φιλάνε και διάφορα άλλα..?
Μήνυμα στις 25/5/2011 στις 13:11 @Sex
Ποο..αυτό στην μπανιέρα μου αρέσει πολύ..το είχα σκευτεί αλλά δεν το έχω κάνει..θα του αρέσει λες ε..? Και τι αλλο..σκ΄΄εφτηκα εγω απο την μία μεριά της μπανιέρας και αυτός απο την άλλη..και ν τ κανώ ... με τ πόδια..με τις πατούσες τον ανάβει πολύ μου έχει πεί..εσάς θα σας άρεζε..?
Μήνυμα στις 24/5/2011 στις 19:03 @Sex
Αχα..Οκ..Περιμένω απαντήσεις και απο άλλα αγορια..
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 16:15 @Sex
Τίποτα δεν είναι δύσκολο Νίκο Αυτό το να γίνω πιό άγρια το έχω κάνει..και το έχω κκαταφέρει πιστευω..γιατι μου το είπε και μόνος του..μου λέει είσαι πολύ άγρια..αλλά εκεί θέλω να δω τί άλλλο να κάνω..όταν τον βάζω κάτω..ξέρετε και τί άλλο κάνω..πιστεύω οτι του αρέσει..και τον βασανίζει και λίγο..όταν αρχίζω και τόν φιλάω..αρχιζω πηγαίνω κάτω και με το χερι μου..και τον χαιδεύω γύρω απο την περιχή..μπορεί και πολύ κοντά με το *** αλλά δεν το ακουμπάω και τον φιλάω ( έχω ακούσει οτί σας αρέσουν τα φιλιά σε εκείνη την περίοχή πάνω απο εκεί)και γυρω απο΄κει..και το νιώθω οτί έχει ανάψει πολυ..και όταν το ακουμπάω ειναι σαν να μουυ λέει άντεε..εγω πιστεύω οτι τ αρέσει αλλα τωρα..κατα πόσο θα σας άρεζε εσας αυτο..?
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 15:37 @Sex
Αχάα..ωραία τότε..για πες μου εσύ doctora.. τι σου αρέσει να σου κάνουν στο σέξ..?
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 15:25 @Sex
Τον έχω ρωτήσει εκείνη την στιγμή..δηλαδή την ώρα που το έκανα του λέω :Τί? και μ είπε απλά νιώθω κάπως περίεργα..και λέω τώρα αυτό το περίεργα..ειναι καλό η κακό..αλλα μάλλον προς το καλό παει Αλλά γενικά δεν θέλω να τον ρωτήσω τί του αρέσει να του κάνω στο κρεβάτι..όχι οτι ντρέπομαι ή κάτι τέτοιο απλά θέλω να είναι κάτι διαφορετικό σαν πρωτοβουλία..όχι επειδή μου το είπε..καταλαβαίνεις πιστεύω.. Πήγαινε στο θέμα: Τί αρέσει στους άντρες στο σεξ?
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 14:57 @Sex
Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση..Εγώ Νίκο όταν του γλύφ τα @ρχ..α είναι σαν να τραντάζεται..ειδικά όταντα βάζω μέσα στο στόμα μου..αυτό όμως είναι καλό..? Ή μήπως αισθάνεται περίεργα και δεν του αρεσει να το πολυκάνω..?
Πήγαινε στο θέμα: Τί αρέσει στους άντρες στο σεξ? |