Μήνυμα στις 28/6/2011 στις 18:44 @Διάφορα
Μηπως μπορει καποιος να μου γραψει αν οχι ολα οσα μπορει απο την προστακτικη ενεστωτα και αοριστου των ρηματων ηγείσθαι,εφάνησαν,πεφοβουμένους και γεγενησθαι Πήγαινε στο θέμα: Προστακτικη ενεστωτα και αοριστου
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 15:30 @Θ. Κλημεντίνη
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.Νικο200,απο την απαντηση σου φαινεται οτι καταλαβαινεις τι νιωθω.Ακριβως αυτο που ειπες ειναι το προβλημα,ακομα και αν αρεσω σε καποια,σκεφτεται αυτο που ειπες,"τι θα πει ο κοσμος,για να μην την/μας σχολιαζουνε.Ειδικα αμα η κοπελα ειναι ψηλοτερη,εκει ειναι το χειροτερο...Εγω παντως με τον εαυτο μου δεν εχω προβλημα,αλλα οπως ειναι φυσικο καποιες στιγμες νιωθω αβολα... Οποιος αλλος θελει ας απαντησει Πήγαινε στο θέμα: Τι πιστευετε για το υψος?
Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 00:12 @Θ. Κλημεντίνη
Ειμαι αγορι,17 χρονων και εχω υψος 1,67.Αυτο ειναι το προβλημα μου...Πιστευω οτι αυτος ειναι ενας σημαντικος παραγοντας που χαλαει τα κοριτσια,γιατι κατα τα αλλα εμφανισιακα ειμαι κανονικος(ως ομορφια).1)Θα ηθελα να ρωτησω τα κοριτσια τι υψος εχετε και αν θα ειχατε προβλημα να τα φτιαξετε με ενα αγορι στο υψος μου. 2)Και το χειροτρο απο ολα ειναι οτι εχω ερωτευτει μια συμμαθητρια μου που ειναι 1,75 ισως και περισσοτερο...και καταλαβαινεται πως με ενοχλει αυτο,το ποσο ασχημα νιωθω... Πήγαινε στο θέμα: Τι πιστευετε για το υψος? |