Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 02:06 @Sex
ξερεισ ποσο ασχημο ειναι να εισαι καινουργιοσ σε εναν ξενο χώρο και να σου συμπεριφερονται καθ'αυτον τν τροπο απλα επειδη δεν μαντεψες τουσ κανονεσ τουσ/δεν εχεισ τον χρονο να διαβασεισ τα 2000 πρεπει τουσ/ησουν πανω στην αναγκη και να σου φερονται ετσι?σου ευχομαι να μην το νιωσεισ ποτε...δυστηχωσ δεν με βοηθεισατε...ισωσ η αγαπουλα να πηγαινε να κανει κατι αλλα βγηκε εκτοσ δικτυου ατυχωσ...κριμα...τι να πω ευχαριστω...μηπωσ θεσ να με βρισεισ λιγο ακομα?βρισε οσο θεσ αντεχω..χεχε..
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι το παιδι με το θεμα του τεσταμεντ
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 01:14 @Sex
πωπω τι καλοι που ειστε εδω μεσα...καποιοσ να μου δωσει μια απαντηση στο προβλημα μου και οχι να μ λεει μπουρδιτσεσ (χαμογελακι) Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι το παιδι με το προβλημα
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 01:02 @Sex
Γεια σας εγω ειμαι το παιδι που εχει προβλημα με την κοπελα...θα η8ελα αν μπορουσατε καποιοσ νορμαλ ανθρωποσ να μου μιλησει πριβε η να μου δωσει φβ η μσν η κατι τεσπα ωστε να μου δωσει καποια λυση γτ δν εγινε ακριβωσ ετσι...3 ηταν οι φορεσ...τεσπα περιμενω απαντηση οσο πιο γρηγορα γινετε... ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι το παιδι με το προβλημα
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 00:55 @Sex
geia sasa ego eimai pou eipa ston filo mou na rotisei...an 8a mporouse kapoios upeu8inos an8rwpos xoris malakies na mou pei pos mporo na tou milisw prive gia na mou dosei kamia logiki eksigisi? Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι το παιδι με το θεμα του τεσταμεντ |