Μήνυμα στις 3/6/2011 στις 00:58 @Sex
Αν σε παρηγορει και γω στην ηλικια σου ειμαι αλλα εχω παει μολις με μια...ειχαμε σχεση 2,5 χρονια και σε πληροφορω οτι το σεξ που καναμε καμια φορα ηταν εκπληκτικο...Αλλα μην ανησυχεις...Προφανως εισαι ο τυπος που του αρεσει να κανει σεξ γιατι το γουσταρει χωρις να θελει να δειξει οτι ειναι ο γαμιας...Ασε τα αλλα παιδια να παιρνουν την μια μετα την αλλη...Δεν προκειται ποτε να βρουν την πραγματικη απολαυση που θα βρεις εσυ επειδη θα το κανεις με την κοπελα που πραγματικα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...
Πήγαινε στο θέμα: μόνο τρεις
Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 14:49 @Sex
Εκανε δευτερο θεμα για τον προφανη λογο οτι του ειπα για τα greeklish που απαγορευονται, οποτε το εκανε στα ελληνικα.Αλλα βεβαια...το μονο που κανουμε αμεσως ειναι να κρινουμε τους αλλους πιστευοντας οτι ειμαστε πιο εξυπνοι.Και αντι να απαντησετε στο προβλημα σχολιαζετε τον τροπο που γραφει. Υ.Γ. Αγαπουλα ευχαριστω για την συμβουλη! Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι το παιδι με το θεμα του τεσταμεντ
Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 14:42 @Sex
Ρε δεν διαβαζετε τι γραφει η κοπελα? Δεν ειπε οτι δεν της αρεσει απο κατω. Ρωτησε πως μπορει να συμμετεχει στην πραξη οταν ειναι απο κατω Πήγαινε στο θέμα: ΄Οταν είμαι από κάτω
Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 10:28 @Sex
Προσεχε μονο μην το παρακανεις με τον αυθορμιτισμο και τον ξενερωσεις...! Προσωπικα, οτι ειπε η αγαπουλα περα του δαχτυλου...!
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να τον ανάψω
Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 00:47 @Sex
Προσωπικα....Αυτα που αναφερα παραπανω....!
Πήγαινε στο θέμα: ΄Οταν είμαι από κάτω
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 12:59 @Sex
Το θεμα ειναι αρκετα σοβαρο και δεν νομιζω οτι χωρανε τετοια ηλιθια αστειακια.Απο την στιγμη που δεν μπορεις να εκφερεις μια αποψη βασισμενη σε καποιους λογικους συλλογισμους οι οποιοι την κανουν προφανως λογικη αυτην την αποψη μην γραφεις καθολου. Πήγαινε στο θέμα: Σεξ τις πρώτες φορές
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 12:42 @Sex
ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ!!!!Μονο αυτο μην κανεις! Δεν προκειται να μαθεις τιποτα για το πως να απολαυσεις πιο πολυ το σεξ βλεποντας τσοντες.Δικα σας πειραματα να κανετε για να ανακαλυψετε ο ενας τα κουμπια του αλλου!
Πήγαινε στο θέμα: ΄Οταν είμαι από κάτω
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 12:29 @Sex
Ε προφανως με κοπελα βρε! Κοιτα ηταν περσι το καλοκαιρι και ειχε καθυστερηση καμια 15-18 μερες!Αλλα ηταν καπως διαφορετικα ομως απο την περιπτωση σου γιατι ειχαμε παρει προφυλαξη και της εξηγησα για ποιους λογους δεν μπορει να εγινε τιποτα, οποτε καταφερε να χαλαρωσει.Επισης επαιζε ρολο και που ημασταν στην θαλασσα, που παλι φερνει μια.Γι αυτο προσπαθησε να χαλαρωσεις και συ.Ετσι μειωνεις τον κινδυνο καθυστερησης λογω ψυχολογιας. Και για να μην εχεις παλι προβληματα οριστε! http://www.gynecology.gr/contraception.htm Αν δεν σου ερθει μεχρι την Δευτερα η Τριτη περιοδος αφου λες οτι περιμενεις προς το τελος της βδομαδας πανε κανε ενα τεστ εγκυμοσυνης. Πήγαινε στο θέμα: φοβος ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 12:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εσυ μπορεις να του απαντησεις δαγκωνοντας τον (απαλα φυσικα) στα πλαγια του λαιμου του, γλυφοντας τον, χαιδευοντας ακομα και να αφηνεις καμια φωνουλα!Απαραιτητη προυποθεση βεβαια ειναι να το απολαμβανεις και εσυ το ιδιο οπως και αυτος.Απο την αλλη ομως αν δεν σου αρεσει να εισαι απο κατω πρεπει να του το πεις! Πήγαινε στο θέμα: ΄Οταν είμαι από κάτω
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 01:12 @Sex
Καταρχας πρεπει να χαλαρωσεις γιατι θα ξερεις οτι το αγχος καθυστερει την περιοδο.Εξαλλου δεν υπαρχει αλλη λυση! Η θα το μαθεις μονη σου, η θα στο πει γιατρος.Γνωμη μου ειναι οτι αφου πηρες το χαπι της επομενης μερας να περιμενεις μερικες μερες.Αλλα αν το πιστευεις τοσο οτι εισαι εγκυος πρεπει να κανεις κατι δεν νομιζεις? Γι αυτο πιστευω οτι το αμεσως επομενο βημα ειναι πως αν δεν καταφερεις να χαλαρωσεις να πας στο γυναικολογο.Ετσι κ αλλιως καπως και καποτε πρεπει να το μαθεις!
Πήγαινε στο θέμα: φοβος ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης |