Μήνυμα στις 24/6/2012 στις 10:57 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Μανίσιο ξεκινάει απο τα 400 και φτάνουν μέχρι και 1500 ευρώΠήγαινε στο θέμα: μηχανακι
Μήνυμα στις 9/6/2012 στις 16:12 @Κλάψιμο
Καλησπερα παιδια,εχω και εγω το προβλημα μου,ιδρωνω παρα πολυ στις μασχαλες,αν και δεν βρωμαει πολυ ιδρωνω υπερβολικα του μπλουζακι μουσκεμα γινετε!τι μπορω να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Ιδρωνω πολυ!!!
Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 15:58 @Flame
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ 3!!!16 ΧΡΟΝΩΝ
Πήγαινε στο θέμα: Τι ομαδα ειστε?
Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 16:23 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλε και εγω ειμαι ποδοσφαιριστης και τις ξυριζω γιατι ειναι πιο ομορφο και που μιλαω με κοριτσια μου λενε οτι ειναι πολυ πιο ωραια ετσι και οτι η πολυ τριχα δεν ειναι ωραια ;)
Πήγαινε στο θέμα: πόδια
Μήνυμα στις 5/6/2012 στις 00:05 @Sex
Παρε ενα αλλο ξυραφακι για κατω.δεν ειναι καλο με το ιδιο ξυραφακια μπορει να ερθιστει το δερμα
Πήγαινε στο θέμα: ιδιο ξυραφακι προσωπο-εφηβειο
Μήνυμα στις 26/5/2012 στις 16:48 @Διάφορα
το δινω τον σεπτεμβρη η οχι?
Πήγαινε στο θέμα: Να πιασω βαση στην φυσικη!!
Μήνυμα στις 26/5/2012 στις 15:43 @Διάφορα
Λοιπον,εχω 10 και 12 στα τετραμηνα στην φυσικη και στις εξετασεις δεν εγραψα και τοσο καλα,επρεπε να γραψω 8 και πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 7,αρα ο μεσος ορος μου δεν περναει το 9.5,βγαζω πανω απο 14.7 μεσο ορο ομως,μενω η αλλα μαθηματα καλυπτουν αυτο το μαθημα?
Πήγαινε στο θέμα: Να πιασω βαση στην φυσικη!!
Μήνυμα στις 4/5/2012 στις 00:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:οταν ιδρωνεις πολυ γρηγοραΠήγαινε στο θέμα: προωρη εφιδρωση
Μήνυμα στις 4/5/2012 στις 00:31 @Διασκέδαση
θα βοηθουσε αν ελεγες σε πια ομαδα εισαι κανονικα.Εγω θα σου προτεινα να πας και δοκιμασεις τον εαυτο σου στην αλβανια γιατι μετα απο χρονια μπορει να μετανιωνεις που δεν πηγες,απο την αλλη δεν ειναι κακο μετα να γυρισεις ελλαδα εχοντας καποια εμεπειρα στα ποδια σου ακομα και απο το αλβανικο που δεν ειναι και τοσο καλο πρωταθλημα.Και αυτοι πως σε ειδαν ρε αγορι μου απο την αλβανια στο τοπικο?τι κατηγορια αλβανια?
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής
Μήνυμα στις 24/3/2012 στις 18:37 @Διάφορα
Παιδια θελω μια κρεμα σωματος για αντρες,οχι τιποτα περιπλοκο μια απλη κρεμα που να ενυδατωνει το δερμα και να εχει ωραια μυρωδια.μπορειτε να μου πειτε καμια?
Πήγαινε στο θέμα: κρεμα σωματος |