Μήνυμα στις 12/5/2011 στις 22:22 @Sex
εγω εκανα το τεστ πριν λιγο και ειναι αρνητικο!παλη καλα δηλαδη!ελπιζω τωρα να ειναι σηγουρα 100% αποτελεσματικο..
Πήγαινε στο θέμα: φοβος εγκυμοσινης! βοηθεια!
Μήνυμα στις 12/5/2011 στις 16:09 @Sex
εχετε δικιο! αυτο πρεπει να κανω αν και δεν νομιζω να ειμαι τοσο γκαντεμο να εμεινα εγκυος σε τετοια περισταση εχω ακουσει και χειροτερες περιστασεις και σκηνικα και δεν μενουν εγκυος
Μήνυμα στις 12/5/2011 στις 15:56 @Sex
φοβαμαι αρκετα και το αγορι μου ειπε ν κανουμε ενα τεστ για να ηρεμισω κα να μην στεναχωριεμαι αλλα σκεφτομαι αν βγει θετικο τι θα κανω? σκεφτομαι διαφορα και δεν ξερω αν θελω να το κανω
Μήνυμα στις 12/5/2011 στις 10:21 @Sex
φοβαμαι αρκετα γιατι δεν ξερω και αυτες τις μερες περιμενω περιοδο.. και εκτος απο αυτο φοβαμαι μιπως μου καθιστερισει γιατι ανχονομαι και φοβαμαι !
Μήνυμα στις 12/5/2011 στις 10:15 @Sex
ακομα και αν ημουν σε γονιμες μερες?? αν και μετα απο καμια βδομαδα ηταν οι γονιμες μερες! ανυσιχω πολυ γιατι αυτες τις μερες περιμενω περιοδω αλλα φοβαμαι τοσο πολυ ναι ανυσιχω που σκευτομαι μιπως που καθιστερισει!
Πήγαινε στο θέμα: amfivolies!
Μήνυμα στις 12/5/2011 στις 10:11 @Sex
ναι πρωτη φορα αλλα ο φοβος μου ειναι αρκετο μεγαλος γιατι δεν γνωριζω¨...ειμαι 18 και αφτες τις μερες περιμενω περιοδο αυριο μεθαυριο καθ ανυσιχω...εφισον ομνσ δεν τελιωσε και 2 μονο 2 φορες εγινε εισαγωγ δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα! σας ευχαριστω!
Μήνυμα στις 12/5/2011 στις 00:39 @Sex
πριν αρκετες μερες με το αγορι μου ειχαμε μια επαφη!αλλα δεν εγινε κατι για πολυ ωρα..ενα λεπτο σχεδον εκεινος δεν τελειωσε ουτε κοντευε να τελειωσει..η επαφη ηταν πολυ μικρη σχεδον μια με δυο φορες μπηκε γιατι δεν ηθελα ν συνεχισουμε.... απο τοτε φοβαμαι μηπως υπαρχει περιπτωση εγκημοσηνης και θα ηθελα την βοηθεια σας!
Μήνυμα στις 12/5/2011 στις 00:23 @Sex
paidia tha h9ela mia apadisi! prin arketo kairo me ton filo mou eixame mia epafh alla dup fores mpike kai vgike den kaname tpt..apla fovame poli gt einai prwth fora kai den 3erw polla gia to thema..uparxei peithanotita egkumosinis??o idios den teleiwse kai apeixe poli apo t na teleiwsei!perimenw apantisi..sas euxaristw! Πήγαινε στο θέμα: amfivolies! |