Μήνυμα στις 10/5/2011 στις 17:00 @Sex
Κοριτσιστικη γνωμη σου κανει;; Αν εχεις στηθος απλα ειναι μιρκο μην κανεις προσθετικη.. οπως ειπαν απο πανω πολλοι δεν το βρισκουν ασχημο αλλα το αντιθετο ;) Σου προτεινω να μην κανεις τιποτα απολυτως, αν ομως εσυ νιωθεις ασχημα μπορεις να βαζεις ρουζ ή πουδρα αναλογα με το χρωμα του δερματος σου στο πανω μερος του στηθους ωστε απο τη μπλουζα ( αν ειναι ετσι ωστε να φενεται το στηθος ) να φαινεται μεγαλυτερο!!! Δοκιμασμεο ;)) ( το εκανα οταν πηγαινα πρωτη γυμνασιου ) Α!!!! Και προσεχε μην βαλεις πολυ....
Πήγαινε στο θέμα: Τι γνωμη εχετε για την αυξητικη στηθους?
Μήνυμα στις 10/5/2011 στις 16:52 @Διάφορα
Ποσες καμψεις λεει ;;; :ΟΟΟΟ ;))
Πήγαινε στο θέμα: μπρατσα
Μήνυμα στις 10/5/2011 στις 16:48 @Μηχανήματα
Λογικα αν κατεβασεις το προγραμμα θα μπορεις και να στελνεις και να λαμβανεις. Try it!!! :)) :p
Πήγαινε στο θέμα: x10 mini pro
Μήνυμα στις 10/5/2011 στις 13:52 @Κλάψιμο
Θα συμφωνησω με τους υπολοιπους. Πρασπαθησε να κανεις σταθερες φιλιες με τα ατομα που εκτιμας και οσο για την κοπελα αν καποια σου τραβαει την προσοχη οχι μονο εμφανισιακα αλλα και σε χαρακτηρα προσεγγισε τη και σε περιπτωση που τ φτια3εται προσπαθησε για κατι πιο σοβαρο απο το να παιρνας την ωρα σου οπους οι περισσοτεροι :))
Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω αλλο
Μήνυμα στις 9/5/2011 στις 15:05 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω πολυ...!!!! :)) Θα κραταω, αν μπορεσω γιατι ηδη ειμαι φουλ ερωτευμενη με την παρτυ του!!!! :(( <3
Πήγαινε στο θέμα: Τι θέλουν οι εικοσάχρονοι;
Μήνυμα στις 8/5/2011 στις 23:32 @Sex
Οντως βρε!!! Μην αναφερεις ιποτα απολυτως.. Εγω τους ακουω πολυ συχνα και δεν με παιρνει ο υπνος απο τη φασαρια.. Πρεπει να χαιρεσει που εχουν τετοιες σχεσεις. Αν δεν ειχαν θα επρεπε να ανησυχεις!!! Ειναι κατι φυσιολογικο, και το να το κανουν και α αισθανεσαι καπως.. ;)
Πήγαινε στο θέμα: επιασα τους γονεις μου να το κανουν
Μήνυμα στις 8/5/2011 στις 23:08 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν εχουμε προχωρησει και ξερει ακριβως μεχρι που εχω φταση σε σχεση. Ξερει οτι ειμαι παρθενα και μου εχει πει οτι δε θα κανει τιποτα που δε θελω εγω. Ναι, στην αρχη τους πρωτους 2 μηνες ειμασταν απλα γνωστοι. Μετα γιναμε φιλοι και μετα αρχισε και με ηθελε και αυτος, ενω εγω απο την αρχη του ξεκαθαρησα πως νιωθω!!
Μήνυμα στις 8/5/2011 στις 20:17 @Θ. Κλημεντίνη
Παραδείγματος χάρη άλλες φορές είναι ρομαντικός και μου λέει ότι με θέλει, άλλες φορές είναι πρόστυχος και άλλες είναι ο άνθρωπος που χρειάζομαι δίπλα μου τη σωστή στιγμή και μου λέει αυτά που θέλω να ακούσω. Μου έχει πει ότι έχω το πακέτο που του αρέσει σε μια κοπέλα. Ότι είμαι ώριμη για την ηλικία μου, ότι είμαι καλή, ευαίσθητη και νιώθει ότι μπορεί να βασίζεται πάνω μου. Όσο για την εμφάνιση έχω και εκεί το πακέτο που θέλει. Ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο.
Μήνυμα στις 8/5/2011 στις 19:43 @Θ. Κλημεντίνη
Είμαι 15 χρονών και είμαι εδώ και 5 μήνες ερωτευμένη με ένα παιδί είκοσι χρονών. Πριν 15 μέρες τα φτιάξαμε με αυτό το παιδί αλλά απλά με θέλει. Τι μπορώ να κάνω για να με ερωτευτεί και πως μπορώ να ξέρω τι μου λέει αλήθεια όταν λέει ότι θέλει κάτι σοβαρό μαζί μου; Μπορεί κανεις να με βοηθήσει;
Πήγαινε στο θέμα: Τι θέλουν οι εικοσάχρονοι; |