Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 17:59 @Sex
Α και παιδια αν θελετε να μου πειτε κατι που ντρεπεστε ή οτιδηποτε αλλο καντε με add στο facebook και απλως στειλτε μου σε μηνυμα οτι ειστε απο το ftou.gr:**************.....στην φοτο λεει Νeo VVl σε μια ταμπελιτσα πανω σε ενα κομματι του κινητηρα... Απαγορεύεται οποιαδήποτε προσωπική γνωριμία μεταξύ των μελών του φόρουμ (ας μη ξεχνάμε το anticommunity). Κατ' επέκταση, είσαι banned. Πήγαινε στο θέμα: προβλημα
Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 17:48 @Sex
faidra εγω δεν τα εφτιαξα μαζι της για αντιποινα αλλα γιατι απο παλια μου αρεσε και οταν ειχαν πρωτοχωρισει εγω τα ειχα με την πρωην μου και δεν μπορουσα να κανω κινηση γιατι δεν ηθελα να χωρισω αλλα τωρα που χωρισα την εκανε αυτη γιατι μαλλον το ιδιο ενιωθε..... ΥΓ:με βοηθησατε ολοι πολυ!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: προβλημα
Μήνυμα στις 16/5/2011 στις 20:00 @Sex
εγω τωρα τα εχω με μια αλλη(την πρωην του)και δεν σκεφτομαι να τα ξαναφτιαξω με αυτην....για τον φιλο μου αμφιβαλλω....60% σκεφτομαι να μην τον συγχωρεσω γιατι εχει ξαναγινει
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα
Μήνυμα στις 16/5/2011 στις 19:03 @Sex
παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα....πριν λιγες μερες επιασα τον κολλητο μου με την κοπελα μου να φιλουνται...νευριασα και πηγα και τα εφτιαξα με την κοπελα του κολλητου μου(αφου ειχαν χωρισει)..προχθες εκει που πηγαιναμε βολτα,τον βλεπω να ερχεται και να μου λεει να μιλησουμε..παμε και μου λεει πως ειχαν πιει και οι δυο και πως εγινε μονο ο,τι ειδα και πως θελει να ξαναγινουμε φιλοι....εγω το σκεφτηκα και δεν κατεληξα πουθενα...γι αυτο 8α ηθελα την γνωμη σας!!!!!!! ευχαριστω!!! Πήγαινε στο θέμα: προβλημα
Μήνυμα στις 12/5/2011 στις 19:38 @Θ. Κλημεντίνη
Στειλε του κανενα ραβασακι χωρις να του γραψεις το ονομα σου και κλεισε του ραντεβου σε ενα απομονωμενο μερος και ρωτα τον γιατι δεν σου μιλαει.........
Πήγαινε στο θέμα: Πως να το πλησιασω.???
Μήνυμα στις 10/5/2011 στις 22:04 @Θ. Κλημεντίνη
ναι εγω ειπα απλως μια γνωμη γιατι μου το εχουν κανει και μενα(οπως σου ειπα πριν)και εγω σαν κι εσενα αναρωτιομουν γιατι δεν μου μιλαει η κοπελα που μου αρεσε ενω πριν μιλουσαμε....κι ετσι μια μερα επιασα τους φιλους μου να της την πεφτουν(ενω ηξεραν οτι μου αρεσε)και της ελεγαν οτι εγω δε μπορω να κανω σχεση...οτι ειμαι ανωριμος και αλλα τετοια..καταλαβαινεις πιστευω τι εννοω
Πήγαινε στο θέμα: Πως να το πλησιασω.???
Μήνυμα στις 10/5/2011 στις 17:34 @Διασκέδαση
θα επαιρνα μια βιλλα,2 ferrari,θα εφτιαχνα μια αλυσιδα κλαμπ,θα επαιρνα 100 τηλεκατευθηνομενα αυτοκινητακια(ειναι το χομπι μου)αλλα μονο ενα πραγμα δεν θα εκανα:δεν θα παντρευομουν χαχαχαχα Πήγαινε στο θέμα: Αν κερδίζατε 1.000.000 ευρώ?
Μήνυμα στις 10/5/2011 στις 17:25 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω λεω μηπως του εχει πει κατι κακο για σενα το πρωιν αγορι σου κι αυτος το εχει πιστεψει(σου το λεω γιατι μου το εχουν κανει κι εμενα οι φιλοι μου και απο τοτε δεν ξαναμιλησαμε....
Πήγαινε στο θέμα: Πως να το πλησιασω.??? |