Μήνυμα στις 7/5/2011 στις 01:09 @Sex
Οχι φυσικά,απέχει πολύ πρώτον και δεύτερον το ph του σπέρματος είναι ελαφρά βασικό,και το ph του κόλπου σου είναι όξινο αρα πρακτίκα το σπέρμα δεν επιβιώνει πολυ μέσα σου ωστε να γονιμοποιήσει ένα απο τα ώαρια σου... Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλακι
Μήνυμα στις 7/5/2011 στις 01:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Απο προσωπική μου εμπειρία ο δρόμος που μπορείς να ακολουθήσεις ειναι πρώτα το κλασικό ''την κοιτάω,με κοιτάει'',ένα νεύμα η ένα χαμόγελο που θα σου δείξει θετική ανταπόκριση είναι καλό σημάδι.Στη συνέχεια μετά απο αρκετά τέτοια σημάδια μπορείς να βγεις μόνος εξώ για λίγο κάπου που να σε βλέπει και να κάτσεις περιμένοντας να το καταλάβει και να έρθει κα εκείνη εκει(αυτό έγινε με μένα)Αμα είσαι λίγο πιο χαλαρός κάνε της ένα διακρητικό νεύμα να έρθει εξω.Μετά τα βρίσκετε μόνοι σας,και αμα δεν έρθει μην απογοητευτείς πες στον εαυτό σου ''Δεν ερχεταί,no problem αυτή χάνει'' και πάμε για άλλα!Πήγαινε στο θέμα: πως να γνωρισω καποια κοπελα
Μήνυμα στις 7/5/2011 στις 00:48 @Sex
Είμαι 17 και λάθος που δεν το ανέφερα απο την αρχή,ισχύει αυτό που λέει ο giannisefoa,πάντώς δεν τραβάω πριν κάνουμε οτιδήποτε.Την δικαιολογώ και εκείνη γιατί οπώς και να το κάνουμε το μόνο που της λέω είναι ''γύμνάζεσε κιόλας''.Ευχαριστώ παιδία,ευτυχώς που υπάρχουν τέτοιοι ιστιότοποι και μέλοι με τα οποία μπορέις να μοιράζεσε χαλαρά τους ίσως σε άλλες συνθήκες ''κατακριτέους'' προβληματισμούς σου!
Πήγαινε στο θέμα: Απορία για τη διάρκεια.
Μήνυμα στις 6/5/2011 στις 20:29 @Sex
Γειά σας,είμαι ο igneel64 και αυτή είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύω κάτι στο forum.Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι που με απασχολεί πρόσφατα αφού με ρώτησε πρώτα η κοπέλα μου.Η διάρκεια μου με στοματικο και ''χέρι''(της κοπέλας μου φυσικά) κυμαίνεται στη 1-1.50 ώρα και με ρώτησε αμα είναι κανονικά τόση ώρα και μήπως κάνει κάτι λάθος.(αυτα τα εχουμε κανει πολλες φορες).Εγώ νιώθώ πάρα πολύ ωραία σε όλη τη διάρκεια,σας ρώταω μήπως ξέρετε κάτι που ίσως να φταίει ή απλά εγώ αργώ να τελειώσω απο φυσιολογικού μου?
Πήγαινε στο θέμα: Απορία για τη διάρκεια. |