Μήνυμα στις 7/7/2011 στις 14:34 @Sex
Σας ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας ... νομιζω πως εχετε δικιο
Πήγαινε στο θέμα: Δεν τοχω κανει ακομα
Μήνυμα στις 7/7/2011 στις 12:06 @Sex
και εγω ειμαι 16 και μισο και ολοκληρωσα ... μετα απο 2,5 χρονια σχεσης που εχει περασει πολλα ... απλα νιωθω ασχημα γιατι εχω ακουσει πολλους να κρινουν καποιες κοπελες ως ανεντιμες επειδη εχουν ολοκληρωσει στα 16 ... Επισης λενε πως πριν τα 18 δεν εχει σχηματιστει ο οργανισμος ωστε να νιωσεις τα καταλληλα συναισθήματα ... Αν θελετε να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας ...
Πήγαινε στο θέμα: Δεν τοχω κανει ακομα
Μήνυμα στις 7/7/2011 στις 11:53 @Sex
Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας ... :-) μου εφυγε ενα βαρος ...
Πήγαινε στο θέμα: μετα την πρωτη φορα
Μήνυμα στις 6/7/2011 στις 17:22 @Sex
δηλαδη ειναι απολυτα φυσιολογικο ??? και τοτε γιατι συμβαινει ??? αν καποιος ξερει ασ βοηθησει ...
Μήνυμα στις 6/7/2011 στις 17:11 @Sex
οκ ... με εκανες να νιωσω πολυ καλυτερα ειναι αληθεια ... γιατι πραγματικα ανησυχησα πολυ ... σε ευχαριστω και ελπιζω πραγματικα να μην ειναι τιποτα ...
Μήνυμα στις 6/7/2011 στις 16:46 @Sex
Σος ... Θα ηθελα να ζητησω την γνωμη σας για ενα θεμα ... ολοκληρωσα με το αγορι μου δυο μερες αφου τελειωσε η περιοδος μου . Κατα την ερωτικη επαφη εσπασε ο παρθενικος υμενας και ετρεξε αιμα ... ομως την επομενη μερα με πονουσε η μεση μου σαν να εχω περιοδο και ειδα να εχω αιμα αρκετο ... Μηπως κανεις ξερει να μου πει που μπορει να οφειλεται ολο αυτο ? εχω φρικαρει ... Πρεπει να επισκεφτω γιατρο ? ειναι κατι επικινδυνο ? Τι μπορει να φταιει ? Ειναι φυσιολογικο ? Σας παρακαλω απαντηστε μου ... εχω φρικαρει μηπως εχει κατι σοβαρο ...
Μήνυμα στις 1/5/2011 στις 18:15 @Sex
ευχαριστω πολυ .... ναι και εγω δεν νομιζω να ανηκω σε αυτο το 0,000001 % !
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο
Μήνυμα στις 1/5/2011 στις 13:37 @Sex
παιδια σοσ .... χτες βρεθηκα με το αγορι μου . του τον επαιξα και μετα αφου τελειωσε μου εβαλε δαχτυλο . αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως επεζησε εστω και για λιγο έστω μια σταγόνα σπερμα πανω στο δαχτυλο του και μετα με την εισχωρηση στον κολπο υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης και γονιμοποιησης ... φρικαρω και μονο στην ιδεα και θα ηθελα την βοηθεια σας .... σας ευχαριστω εκ των προτερων ...
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο
Μήνυμα στις 1/5/2011 στις 13:33 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλακι
Μήνυμα στις 30/4/2011 στις 21:45 @Sex
σοσσσ .... χτες βρεθηκα με το αγορι μου και αφου καναμε στοματικο ερωτα τελειωσε και μετα μου εβαλε δαχτυλο ... αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως ειχαν μεινει υπολειματα σπερματος στο χερι του και μετα με την εισχωρηση στον κολπο υπαρξει πιθανοτητα εγκυμοσυνης . πλιζζζζζ ... βοηθηστε με ... γιατι και μονο στην ιδεα φρικαρω ... ειναι δυνατον να επεζησε το σπερμα για λιγο και μετα μονο με δαχτυλο να ειναι ικανο να γονιμοποιησει ???? βοηθειααααααααα ......................
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλακι |