Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 22:19 @Sex
parena δεν εχω προβλημα μπορει να εχεισ και δικιο.... Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 21:55 @Sex
ειμαι 14...δεν εχω προβλημα με τον εαυτο μου...ειμαι καστανοξανθη..53 κιλα,γαλαζια ματια..και γενικα οπως μου λενε ωραια κοπελα..εχω σχεση με ενα 21 χρονο...δεν ειμαστε καιρο μαζι αλλα με το που γνωριστηκαμε νιωθαμε την ελξη..του εχω πει πως ειμαι παρ8ενα και φυσικα δεν τον πειραξε!!! ελα ομως που μετα απο κανα 2 βδομαδυλες..ελεγε πως θελει να με κανει δικια του...του ειπα πως δεν νιωθω ετοιτη..τοτε μου ζητισε να κανουμε δαχτυλο...δεχτικα χωρις προβλημα μετα απο λιγο ζητουσε παραπανω...!!! δεν ξερω τι να κανω..τον αγαπω.βεβαια μετα απο το δαχτυλο ηθελα και εγω κι αλλο αλλα φοβομουν !!!! 1ον)υπαρχει περιπτωση να τον χασω??? 2ο) τελικα ειμαι ετοιμη??? ααααα 3ο) γινεται να μην ειμαι παρ8ενα???(δεν εβγαλα αιμα ...απλη ερωτηση...) Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Μήνυμα στις 7/5/2011 στις 14:38 @Sex
το τι κανω δεν ενδιαφερει κανεναν...δικο μου ειναι το σωμα και οτι 8ελω το κανω...αν θελω να χασω την παρθενια μου τωρα...δεν μπορει να με σταματισει κανεισ...
Πήγαινε στο θέμα: ξεπαρθενιασμα
Μήνυμα στις 3/5/2011 στις 18:56 @Sex
οχι δεν ξερουν τιποτα και ουτε 8ελω να το μαθουν..αν και ετσι οπωσ εγιναν τα πραγματα αποδιχτικε πως απλωσ επαιζε οποτε ευτυχως που δεν προχωρισα μαζι του πιο νωριςςςςςς...
Μήνυμα στις 2/5/2011 στις 19:28 @Sex
Και να ειναι παρανομο ποιος θα μας καταγειλει????δεν ειναι λιγο αδικο εφοσον το θελουμε και οι 2????? οχι City Of Angels....δεν εχουμε κανει στοματικο....μονο δαχτυλο....εφοσον ειναι η πρωτη φορα και οσο να 'ναι ενα ανχος το εχω.....δεν μου λετε μερικες συμβουλες...για το κανονικο...αλλα και το στοματικο σεξ...???? χρειαζομαι επειγοντος βοηθεια....μαλλον 8α γινει σε μια εβδομαδα.....HELP.... Πήγαινε στο θέμα: ξεπαρθενιασμα
Μήνυμα στις 1/5/2011 στις 18:28 @Sex
καποια στιγμη θα γινει οποτε γιατι να μην ρωταμεεε????οχι δεν με πιεζει...το εχει αναφερει αρκετεσ φορεσ....και οχι δεν εχουμε μεινει στο φιλι...
Μήνυμα στις 1/5/2011 στις 14:21 @Sex
ναι εχω....1 μηνα...εγω 14 και αυτοσ 19
Μήνυμα στις 1/5/2011 στις 10:51 @Sex
καποιες την βρισκουν με το δαχτυλο...και αλλες με την κλειτοριδα...καλυτερα να κανεις και τα 2 για σιγουριααα...
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλακι
Μήνυμα στις 1/5/2011 στις 10:47 @Sex
δικιο..εχει ο panosx !!! κανε ενα test εγκυμοσινης!!! θα δωσιε μια απαντησηηη
Πήγαινε στο θέμα: Ανησυχια εγκυμοσυνης [ : . ( ]
Μήνυμα στις 1/5/2011 στις 10:42 @Sex
δεν με νοιαζει τι λενε...με νοιαζει απλως η ηλικια...παω β γυμνασιου και οχι ειμαι ακομα παρθενα ....απλως σκεφτομαι σοβαρα να το κανω...οχι απο μαγκια...και για να δειξω οτι μεγαλωσα....και νομιζω πωσ το 8ελω πραγματικααααα...
Πήγαινε στο θέμα: ξεπαρθενιασμα |