Μήνυμα στις 24/4/2011 στις 16:47 @Sex
Τι να πω... Αφύσικο. Όσο για κάποιον που είπε "Ότι θέλεις κανεις στο κρεβάτι σου και ότι δεν πας στην κόλαση" Διαφωνώ... ο χριστός τόσα πέρασε για εμάς για να έχουμε τον παράδεισο ανοικτό και εμείς του το ξεπληρώνουμε έτσι με αυτά τα λόγια... ένταξη δεν λέω κόψτε τα όλα γιατί: 1) Δεν θα με ακούσει κανεις. 2) Όπως είχε pi ένας άγιος πατέρας (Στον παράδεισο δεν θα πάμε μονο με τις πράξις μας αλλα η δύναμη τις πίστεως και η μετάνοια θα μας σώσει) Δεν είναι κακό... Πιστέψτε στο θεό και προσπαθήστε να πηγαίνετε να ανάβετε ένα κεράκι 5 λεπτά είναι. (Κατά βάθος όλοι ξέρουμε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία όπως και το sex είναι αμαρτία πριν το γάμο...) Για αυτο τα ειπα ολα αυτα. Και εγώ είμαι αμαρτωλός και εγώ έχω κάνει αισχρά πράγματα. Μου αξίζει η κόλαση. Μα γιατί να πάμε όλοι μας σε αυτό το φρικτό μέρος? σκεφτόμαστε μονο τι σαρκική ηδονή και την ψυχή μας όχι! Για αλλη μια φορα η παροιμία "Πρέπει να το πάθεις για να το μάθεις" βγαίνει αληθινή! Μα αν το πάθεις θα το μάθεις αλλα θάναι αργά τότε! Μη μου απάντηση κανεις για αυτό το post το είπα για να σκεφτείτε όχι για να δημιουργήσω σκάνδαλο γιατί αν μου απάντηση κανεις θα μινει ατέλειωτο το θέμα! Και ελπίζω να μη φάω ban...Χαιρετώ... Όχι, δε το 'κανες για να σκεφτούμε, το 'κανες για να παπαγαλίζεις τις γνωστές παρλαπίπες που ακούμε στο μάθημα των θρησκευτικών. Και επειδή έχει ξαναγίνει παρατήρηση, θα φας ban. Πήγαινε στο θέμα: σεξ μ.σαββατο |