Μήνυμα στις 8/5/2011 στις 15:21 @Διασκέδαση
εγω παιδες ειχα δει τις προαλλες σε μια εκπομπη εναν τροπο για να εξικονομουμε νερο απο το καζανακι, απλα ρι3τε αρκετεσ πετρες μεσα στο καζανακι ή αλλιως ενα μπουκαλι γεματο με πετρες, ετσι δεν 8α πηγαινει τοσο νερο μεσα στο καζανακι και οι κουραδες θα φευγουν και τα κατουρα :Ρ
Πήγαινε στο θέμα: Οικονομία στο καζανάκι
Μήνυμα στις 7/5/2011 στις 22:26 @Sex
εγω παντως ρε παιδια ξυριζομαι κανονικα κατω και ξυριζομαι την ωρα που κανω μπανιο, αφηνω το νερο να τρεχει σε εκεινο το σημειο και δεν βαζω ουτε αφρο ουτε τπτ, και δεν εχω ουτε κοκκινιλες αλλα ουτε και ξυσημο μετα.! δοκιμάστε το! ;) Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα
Μήνυμα στις 3/5/2011 στις 20:13 @Sex
εγω συνήθως τν παίζω στο δωμάτιο μου και πάω στο μπάνιο για το αποτελείωμα και χύνω μέσα στο νιπτήρα μετά ανοίγω την βρύση και όλα καλά! τωρα γι αυτο που ειπατε για τα προφυλακτηκα το εχω κανει και εγω αρκετες φορες αν απλα εχουν ξεμείνει στο σπίτι [βεβαια τωρα με την οικονομικη κριση δεν ειμαστε για τετοια [:Ρ] ] επίσης και μέσα στο δωμάτιο μου σε χαρτί υγειας και μετα το πεταω στα σκουπιδια της τουαλετας που εννοειτε οτι δεν θα παει να ψαξει κανενας, οσο για οταν χυνω σε καποτα την πετάω στα σκουπιδια και πηγαινω τα σκουπιδια πιο μετα στον καδο (για να το παιξω και καλο παιδι:Ρ) Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 3/5/2011 στις 19:56 @Sex
εγω την πρωτη μου φορα εκανα να τελειωσω μια ωρα! αλλα το ρεκορ μου ειναι 6 φορες! και παντα οποιος το κανει πανω απο 5 φορες μετα ειναι Η αποθεωση... αν με πιανετε Πήγαινε στο θέμα: Τα ρεκόρ σας κύριοι :)
Μήνυμα στις 3/5/2011 στις 19:52 @Sex
κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις εδω μεσα! παντως και εμενα εχει μια ελαφρα κληση αλλα ολα οκ, σιγα το πραγμα! Πήγαινε στο θέμα: Το πεος μου εχει παει προς τα αριστερα
Μήνυμα στις 3/5/2011 στις 19:43 @Sex
οι άντρες δεν έχουμε καμία ευχαρίστηση όταν σας βάζουμε δάχτυλο αλλά σε εσάς αρέσει και συγκαταλέγεται στα "προκαταρκτικά παιχνιδάκια" για να είναι σε θέση ο κόλπος να δεχτεί το πέος χωρίς η γυναίκα να τσούζει [ λαϊκιστή να υγρανθεί] Πήγαινε στο θέμα: Απορία (δαχτυλάκι)
Μήνυμα στις 3/5/2011 στις 19:32 @Sex
* μακρια απο duo φιλε μ, μακρια!
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ
Μήνυμα στις 21/4/2011 στις 10:47 @Sex
εγω πάντως θυμάμαι χαρακτηριστικά την πρώτη πίπα που μου έκανε κοπέλα για πρώτη φορά και άντεξα ΜΙΑ ΩΡΑ ++ ακόμα απορώ πως τα κατάφερα Πήγαινε στο θέμα: την προτη φορα
Μήνυμα στις 21/4/2011 στις 05:56 @Sex
εγώ πιστεύω οτι είναι ανάλογα πως έχεις μεγαλώσει, δηλαδή αν θα έκανες κάποιο άθλημα απο μικρή ηλικία θα νόμιζες πως είναι απολύτως φυσιολογικό να σε βλέπουν γυμνό και άλλα άτομα, όποια και να ήταν απο γονείς μεχρι και γκόμενα αλλά όταν έχεις μεγαλώσει κλειδώνοντας την τουαλέτα όταν κατουράς μην μπεί κανένας και σε δει ειναι φυσιολογικο να ντρεπεσε.!!! εγώ π.χ στην κοπέλα μου δεν ντρέπομαι αλλά γενικά δεν μπορώ να ξέρω οτι με κοιταει καποιος οταν ειμαι γυμνος!!! Πήγαινε στο θέμα: ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ?
Μήνυμα στις 20/4/2011 στις 23:34 @Sex
δηλαδή το παθαίνω γιατί η κοπέλα μου με "ανάβει" πολύ;
Πήγαινε στο θέμα: προσπερματικα υγρα |