Μήνυμα στις 17/4/2011 στις 22:34 @Sex
Λοιπον ειμαι 14 χρονων και εχω ενα προβλημα με το πεος. Ολα ειναι κανονικα αυνανισμοι στυσεις κτλπ. Απλα οταν το πεος δεν ειναι σε στυση δηλαδη ειναι "πεσμενο" μπορω να το ανοιξω κανονικα. Οσο μεγαλωνει ομως τοσο και πιο δυσκολα ανοιγει!!! και οχι μονο... Ποναω οταν ακουμπαω το κεφαλακι!!! Θα μπορω ποτε να το ανοιξω οπως ολοι και να μην ποναει??? Γιατι σε οποιον το λεω με κοιταει λες και ειδε φαντασμα. Πειτε μου πλιζ !!! Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το Πεος!
Μήνυμα στις 17/4/2011 στις 22:19 @Sex
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ φιλε εχω σκασει στα γελια ευχαριστω ρε χαχαχαχαχα. Καλα ρε χυνεις πανω στη μαπα σου και τα γλυφεις κιολας? τι βιτσια ειναι αυτα Φακελάκι μοδερέιτορ: Ό,τι γουστάρει θα κάνει, δε σε ορίσαμε για να δημιουργείς κόμπλεξ σε κανέναν. Άντε, γιατί κάτι τέτοια ζώα σαν και του λόγου σου έχουν φτιάξει μια κοινωνία γεμάτη ταμπού και καθωσπρεπισμούς. Δρόμο. Και προς ενημέρωση των υπολοίπων που θα το δουν αυτό, όποιος στείλει μήνυμα που ΔΕΝ βοηθάει τον άλλο ή τον ειρωνεύεται ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο είναι banned αυτομάτως. Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος και σπερμα
Μήνυμα στις 16/4/2011 στις 21:12 @Sex
εγω ειμαι 14 και ειμαι 17cm :S τι να σου πω D:
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος!
Μήνυμα στις 16/4/2011 στις 21:10 @Θ. Κλημεντίνη
ακουστε εχω φαει κολημα με μια κοπελια στην ιδια ηλικια μαζι μου. Μιλαμε καθημερινα βγαινουμαι κιολας και γενικα ανετα την βρησκω μονη της. το θεμα ειναι οτι ειμαι τοσο κοτα που δεν εχω το θαρρος να της το πω!! Εχω φαει τρελο κολημα μαζι της και πιστευω οτι εχω ελπιδες βοηθηστε εναν καημενο τι να κανω πως να αρχισω??!!! καμια συμβουλη/? Φακελάκι μοδερέιτορ: Τα greeklish απαγορεύονται και στον τίτλο. Στο διορθώνω τώρα, αλλά μη το ξανακάνεις. Πήγαινε στο θέμα: Έχω φάει κόλλημα, βοήθεια! |