Μήνυμα στις 16/4/2011 στις 15:48 @Sex
μετραει καιτο παχος επισης...και μαλιστα περισσοτερο απο το μεγεθος...
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος!
Μήνυμα στις 16/4/2011 στις 15:44 @Sex
βασικα μου εχει συμβει και σε εμενα...ειναι ομως μια πραξη που πριν την κανεις πρεπει να σκεφτεις καλα τις ενδεχομενες συνεπειες...!εξαρταται απο τα συναισθηματα τα δικα σου και του αλλου...μπορει να ειναι απλα σεξ και μετα παλι φιλοι...μπορει ομως ο αλλος ασχετα με αυτα που σου λεει να αισθανεται κατι παραπανω για σενα και να χαλασει η φιλια σας...προσωπικα πιστευω οτι αλλο ελευθερο σεξ και αλλο φιλικο...το 2ο αργα η γρηγορα θα φερει ασχημες συνεπειες,οπως και στην περιπτωση μου...σκεψου π.χ ειναι δυνατον να κανετε σεξ και μετα αν ειστε φιλοι και τα φτιαξει με αλλον να εσθανεται ανετα να βγαινει μαζι σου...!
Πήγαινε στο θέμα: Φιλικο σεξ!
Μήνυμα στις 16/4/2011 στις 15:33 @Sex
δεν ειναι προχωρημενο καθολου...ειναι φυσιολογικο...στους περισσοτερους μη πω σε ολους δλδ αντρες αρεσει τρελα...!τωρα αλλες γυναικες το κανουν γτ αρεσει σε αυτες,αλλες γτ αρεσει στο συντροφο τους και αλλες δεν συμβιβαζονται σε καμια περιπτωση...!οποτε περι ορεξεως που λεμε...
Πήγαινε στο θέμα: Καταπίνεις ή φτύνεις
Μήνυμα στις 16/4/2011 στις 15:27 @Sex
γεια...και εγω ημουν πολυ ντροπαλη ανεκαθεν ωσπου καταλαβα οτι η ζωη δεν θελει και πολυ σκεψη...!αμα σαρεσει κατι καντο γιατι τα χρονια περναν και αυτο που στο τελος μενει και σε γεμιζει ειναι οι αναμνησεις...!οτι και να γινει θα ειναι καλυτερο απο το να ξες οτι δεν εκανες τπτ...!αν σε θελει και αυτη τελεια!αν οχι τουλαχιστον προσπαθησες...μη φοβασαι την χυλοπιτα μια εμπειρια ειναι που ολοι την περναμε αργα η γρηγορα...!καλη τυχη...
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω ???
Μήνυμα στις 16/4/2011 στις 15:16 @Διάφορα
within temptation somewhere...and pink floyd wish you where here...xatzigianis auta pou tha elega se esena i o vithos sou...oneiro itane alkinos iwannidis...exei polla tragoudia gia thn peristasi sou...kai ta kalitera vasika einai rock balantes pou den thes...;) Πήγαινε στο θέμα: Τραγούδι για περίσταση! |