Μήνυμα στις 24/11/2012 στις 15:00 @Sex
Προσωπικά λατρέβω όταν μια γυναίκα κλάνει στο sex. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα και επιβράβευση οτι έχεις κάνει καλή δουλιά.
Πήγαινε στο θέμα: Περίεργος ήχος
Μήνυμα στις 9/4/2011 στις 13:58 @Sex
Πιστεύω είναι ανάλογα πόσο φτιαγμένος(η) είσαι ...Δεν πιστεύω οτι έχει να κάνει με το θάρρος αλλα με την ιδιοσυγράσια του ερωτικού συντρόφου. Εγώ προσωπικά γλύφω και τις δύο τισ τρύπες οταν είμαι στα πάνω μου xaxaxa Πήγαινε στο θέμα: για αντρες και γυναικες
Μήνυμα στις 9/4/2011 στις 00:39 @Sex
Αν είναι καθαρό και περιποιημένο εγώ προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν προσέξει κανείς όλες οι γυμνές φωτογραφήσεις στα μοντέλα γίνονται σε μ@@@ια με τρίχα. Γεια μένα είναι δική σου απόφαση πάντως δεν τίθετε θέμα να κόπεις αν το ξυρίσεις προσεκτικά πρώτα με ψαλίδι και μετά με ξυράφι. Μια καλή ενυδατική είναι άκρως απαραίτητη για μετά.... Πήγαινε στο θέμα: Τι ξενερωνει τα αγορια
Μήνυμα στις 8/4/2011 στις 23:32 @Sex
Γεια σου Μακη, συμερίζομαι την άποψη σου...αλλά και από την άλλη πιστεύω οτι πολλά πράγματα μπορούν να θεωρηθούν αηδεία στο sex...από το απλό γλείψιμο έως το κατούρημα που ανέφερα πιο πάνω... Πάντως σε ευχαριστώ πολύ γεια την άποψη σου !!! Πήγαινε στο θέμα: Κατούρημα |