Μήνυμα στις 7/4/2011 στις 19:54 @Κλάψιμο
και γιατί αποκλείετε τελείως οτι μπορεί να είναι ερωτευμένος μαζί μου; άνθρωπος είναι κι αυτός. το γεγονός οτι είναι μεγαλύτερος δεν σημαίνει οτι το μόνο που θέλει είναι να με εκμεταλλευτεί, αν ήταν έτσι θα ήταν τελείως διαφορετικές οι πράξεις του, ποτέ δεν με πίεσε γοα κάτι, ούτε μου είπε κάτι ξεκάθαρα
Πήγαινε στο θέμα: έρωτας με καθηγητή
Μήνυμα στις 6/4/2011 στις 16:58 @Κλάψιμο
ειμαι 17 κι αυτος ειναι 38, νταξει υπαρχει μεγαλη διαφορά ηλικίας αλλά ο έρωτας είναι έρωτας. και δεν νομίζω το μόνο που ψάχνει να είναι σεξ γιατί αυτό το βρίσκει πολύ πιο εύκολα και χωρίς να κινδυνεύει η θέση του... απλά θέλω να πω οτι ειναι άνθρωπος που δεν μπορείς να μην τον σέβεσαι, όταν μιλάει κρέμεσαι απ' τα χείλη σου, γι' αυτόν τον λόγο τον ερωτεύτηκα... δεν θα έκανε κάτι για να με φέρει σε δύσκολη θέση αλλά έτσι δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του, αν δεν μιλήσουμε...
Μήνυμα στις 5/4/2011 στις 15:56 @Κλάψιμο
οκ το πιασα... δηλαδη τι να κανω? φοβαμαι μηπως γινει κανα μπερδεμα και βρω τον μπελα μου μετα...
Μήνυμα στις 5/4/2011 στις 12:45 @Κλάψιμο
εξηγησέ μου αυτό που είπες γιατί δεν το κατάλαβα.. ποια καθηγήτρια;
Μήνυμα στις 3/4/2011 στις 20:02 @Κλάψιμο
Γειά σας guys!!! Είμαι καινούρια στο forum και ήθελα να σας πω για ένα θέμα που με απασχολεί πολύ τελευταία. το θέμα είναι ότι έχω ερωτευτεί τον καθηγητή μου, ναι ξέρω οτι ακούγεται απίστευτα κλισέ... πριν από ένα χρόνο άλλαξα σχολείο και πήγα σε ιδιωτικό. ε εκεί γνώρισα έναν καθηγητή που ομολογώ πως στην αρχή δεν του έδωσα σημασία, ενώ αυτός έδειχνε το αντίθετο. Στο μάθημα δεν έπερνε τα μάτια του από πάνω μου και με κάθε ευκαιρία ερχόταν δίπλα μου, με ακουμπούσε, με χάιδευε διακριτικά πάντα, αλλά ποτέ δεν είχα σκεφτεί οτι κάτι μπορεί να παίζει. πριν δυο μήνες άρχισε να μου αρέσει, εξάλλου πριν είχα και μια σχέση, και άρχισα να τον φλερτάρω και εγώ. το θέμα είναι οτι είναι 20 χρόνια μεγαλύτερός μου, παντρεμένος... υπάρχουν πολλές φορές που έρχονται παιδιά και μου λένε οτι του αρέσω και τώρα πια με φλερτάρει πολύ έντονα. το θέμα είναι ότι τον σέβομαι πολύ και φοβάμαι πως άμα κάνω κάτι τολμηρό μειωθώ στα μάτια του, είμαι πολύ μπερδεμένη, τον έχω ερωτευτεί... Help!!!
Πήγαινε στο θέμα: έρωτας με καθηγητή |