Μήνυμα στις 1/4/2011 στις 02:02 @Sex
εννοώ οτι θέλει να τ κάνουμε όλα..οτι υπάρχει..
Πήγαινε στο θέμα: όλα στο sex??
Μήνυμα στις 1/4/2011 στις 00:48 @Κλάψιμο
έχεις απόλυτο δίκιο..δεν έχουμε πολύ καιρό που είμαστε μαζί κ συνέχεια δημιουργούνται προστριβές..για το τι κάνω, αν βγαίνω κ τέτοια..προσπαθεί να αλλάξει αυτό που είμαι..θέλει να κάνω πράγματα που μου λέει όπως το να μην βγαίνω συνέχεια για παράδειγμα..κ οταν βγαίνω....μου πετάει συνέχεια οτι ψάχνομαι...μου αρέσει πολυ πραγματικά...αλλά δεν ξέρω, νομίζω οτι τα θέλω μας απέχουν κατά πολυ κ λόγω της απόστασης γινόμαστε όλο και πιο χάλια..θα ήθελα να είναι συνέχεια κοντά μου αλλά δεν γίνεται γιάτι έχουμε κάποια απόσταση μεταξύ μας και συνέχεια μαλώνουμε κ τα βρίσκουμε επιφανειακά..ποιος άλλωστε μπορεί να τα βρεί και να έχει μια σοβαρή συζήτηση μέσω τηλ ή μνμ??
Πήγαινε στο θέμα: απόσταση
Μήνυμα στις 31/3/2011 στις 23:31 @Sex
το αγόρι μου ζητάει να κάνουμε πολλά..εάν είμαι δεκτική σε όλα θα με βλέπι σοβαρά ή δεν έχει σημασία και δεν χρειάζεται να εχω ενδοιασμούς????
Πήγαινε στο θέμα: όλα στο sex??
Μήνυμα στις 31/3/2011 στις 23:26 @Κλάψιμο
σχέσεις με απόσταση απο την αρχή μπορούν να διατηρηθούν??η είναι καλύτερο ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του??αξίζει να το προσπαθήσουν??
Πήγαινε στο θέμα: απόσταση
Μήνυμα στις 31/3/2011 στις 23:23 @Διάφορα
θέλω τον πρώην μου πίσω..δεν θέλω όμως να τον κυνηγάω.θέλω αυτός να ενδιαφερθεί για εμένα και να μου το δείξει...τι μπορώ να κάνω???
Πήγαινε στο θέμα: τον θέλω πίσω |